Kringloop+ bestaat 5 jaar!

Zaterdag 2 maart vieren wij dit feest met onze vrijwilligers en onze klanten!
Op deze dag zijn er veel leuke dingen te beleveren zijn in de winkel. Wat dacht u van een sneltekenaar die verrassende tekeningen kan maken? Natuurlijk is de gezellige boeken- en platenmarkt ook weer van de partij.
En wij zijn jarig, dus trakteren wij op een broodje hamburger en een lekkere suikerspin. Er is veel korting op de artikelen in de winkel en leuke kleding voor maar 1 euro. Op deze zaterdag verwachten wij ook prominent bezoek!

Kringloop+ in Vinkhuizen

In oktober 2018 hebben wij het keurmerk 100% Kringloop! behaald.En dat binnen vijf jaar. Daar zijn wij erg trots op en blij mee. Nog een reden voor een feestje!
In 2014 begon Kringloop+ met 20 vrijwilligers en in de afgelopen 5 jaar zijn wij gegroeid naar een team met maar liefst 60 vrijwilligers. In dit team wordt met humor hard gewerkt in een fijne sfeer.

Kringloop+ is niet meer weg te denken uit Vinkhuizen. Veel van onze vaste klanten komen uit Vinkhuizen en bezoeken ons wekelijks, sommigen zelfs dagelijks. Kringloop+ heeft in 2018 besloten om iets terug te doen voor Vinkhuizen. We hebben het afgelopen jaar geld geschonken aan buurtinitiatieven in de wijk. In de nabije toekomst zal Kringloop+ hier zeker mee door gaan.

Zaterdag 2 maart van 10.00 tot 17.30.
Komt u gezellig met ons mee feesten met een hapje en een drankje? Wij zien u graag.
5 jaar

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst