Taken en werkzaamheden

De beheerder houdt de fietsenstalling en opslagruimte op orde. Hij ziet erop toe dat fietsen veilig gestald worden. Hij zorgt ervoor dat oud papier en metalen in de juiste bakken worden verzameld. Hij houdt de ruimte schoon en overzichtelijk. Daarnaast assisteert hij bij het beheer van het buitenterrein.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je houdt van een ordelijke en schone werkomgeving en je steekt graag de handen uit de mouwen. Je communiceert vriendelijk en duidelijk. Je bent lichamelijk fit en werkt graag in teamverband. Je herkent waarde in gebruikte spullen.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je werkt in een hecht team met betrokken mensen met diverse achtergronden. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden professionele begeleiding, een vrijwilligersvergoeding van maximaal €80 per maand, 25% korting op aankopen in de winkel en per maand voor €10 aan kringloopkleding.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijke onderneming. We zorgen er met z’n allen voor dat goederen worden hergebruikt, zodat op die manier er minder wordt verspild en vervuild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Op onze website is meer informatie te vinden.

    Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
    Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    2 oktober Nationale Kringloopdag

    Zaterdag 2 oktober Nationale Kringloopdag bij Kringloop+.
    Van 10.00 tot 17.30 weer genieten van allerlei leuke acties en een lekkere verrassing. Graag tot ziens op 2 oktober!