Zaterdag 24 september is het weer Burendag! Op deze dag is van alles te beleven in en rond de Goudvink. Zo wordt er onder andere heerlijk gekookt en worden kunstpalmen gemaakt. U heeft een ludiek idee voor de wijk Vinkhuizen? Kom vandaag dit idee vooral toelichten bij de Goudvink!

Op zoek naar dat ene hele speciale theezeefje of die bijzondere vaas? Wij hebben mooie spulletjes bij elkaar gezocht. Komt u gezellig bij ons langs om uw schatten te vinden? Van 10.00 tot 16.00 uur staan wij voor u klaar bij de Goudvink.

Kent u onze winkel al? Aan de Diamantlaan 1 te Vinkhuizen is nog veel meer te zien en veel te beleven. U vindt ons aan de woonboulevard Hoendiep!
Mogen wij u ook uitnodigen voor de Nationale Kringloopdag op 1 oktober? Het thema van deze dag is “Goeie koop” Op deze dag zijn er in onze winkel veel leuke activiteiten en natuurlijk valt in onze winkel nog veel meer te “sneupen.”

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst