Taken en werkzaamheden
Je haalt spullen op én je bezorgt gekochte spullen bij klanten thuis. Jij biedt goede en klantvriendelijke service en zorgt dat de gekochte spullen netjes bij klanten thuis worden bezorgd. Je werkt in een team van 2 à 3 personen.

Vaardigheden en kwaliteiten
*Je bent in goede lichamelijke conditie omdat je soms zwaardere klussen krijgt waarbij je veel moet tillen.
*Jij bent het visitekaartje van onze winkel en jij laat zien wat de + inhoudt van Kringloop+. Daarom straal je werkplezier uit naar onze klanten.

Interessant of leuk aan deze vacature
Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om te onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

    Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
    Wij nemen dan contact met je op.

    Fijn dat je weer kan komen winkelen!

     
    Gelukkig mag het weer! Wij hebben de klanten in de winkel gemist. Komt u snel langs? Uiteraard zorgen wij ervoor dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel zijn. Ook is een mondkapje verplicht!