Taken en werkzaamheden

Wij zijn hard op zoek naar jou. Jij haalt en bezorgt grote en kleine huishoudelijke artikelen van en naar de winkel bij klanten thuis. Laden en lossen bij mensen thuis. Je werkt samen met een bijrijder.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je moet in goede lichamelijke conditie zijn omdat je soms zwaardere klussen tegen komt. We hebben oog voor tiltechnieken onder het motto: “Gebalanceerd houden we het langst vol”.
Verder ben jij het visitekaartje van onze winkel. Naar klanten toe bied jij service en laat jij zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken. Je kunt goed overweg met een bakwagen en in het verkeer gedraag jij je als een heer. Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je draag bij aan een duurzame samenleving en je werkt in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt je sociale netwerk op. Je kunt je talenten ontwikkelen en je inzet wordt gewaardeerd. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding en korting op aankopen in onze eigen winkel.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat minder materialen worden verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Inbreng en goederen laten ophalen weer mogelijk bij Kringloop+

Inbreng van goederen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Goederen laten halen is ook mogelijk. Bel ons voor het maken van een afspraak. Telefoon: 050 - 305 10 30.

Videoshoppen bij Kringloop+