Kringloop+ zoekt per direct een klantvriendelijke chauffeur.  

Houd jij van autorijden en vind jij het leuk om onze klanten te bedienen? Hou jij van aanpakken?

Taken en werkzaamheden
Kringloop+ heeft twee bedrijfswagens waarmee wij goederen ophalen of bezorgen. Met z’n tweeën ga je op pad in een van onze bedrijfsauto’s. Samen haal en bezorg je de spullen. Ook zorg jij ervoor dat de spullen veilig en stevig in de bus komen te staan en netjes op de plek van bestemming worden bezorgd. Wil je de bus besturen? Dan heb je alleen rijbewijs B nodig.  Als chauffeur bepaal je welke goederen aangenomen worden en welke niet. De veiligheid van de mensen en de bakwagen zijn onderdeel van je verantwoordelijkheden. Daarnaast biedt jij goede en klantvriendelijke service.

ChauffeurVaardigheden en kwaliteiten
*Je bent in goede lichamelijke conditie omdat je soms zwaar moet tillen.
*Jij bent het visitekaartje van onze winkel en jij laat zien wat de + inhoudt van Kringloop+. Daarom straal je werkplezier uit naar onze klanten.

 

Interessant of leuk aan deze vacature
Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €15 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van onze werkbegeleider Jesse. Jesse kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om te onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving.

  Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
  Wij nemen dan contact met je op.

  Help mee!

  Help mee!

  Doneer spullen voor Ukraine

  Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

  U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
  De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst