Taken en werkzaamheden

PC’s die worden binnengebracht komen schoon bij ons in de winkel. De harde schijf is geformateerd en alles is teruggebracht naar de fabrieksinstellingen. 

Vaardigheden en kwaliteiten

Kennis van de ICT is erg handig. Je kent besturingssystemen en weet waar je drivers kunt vinden om randappatuur mee te kunnen testen. 

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je draagt bij aan een duurzame samenleving in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt je sociale netwerk op. Je kunt je talenten ontwikkelen en je inzet wordt gewaardeerd. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding en korting op aankopen in onze eigen winkel.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat minder materialen worden verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Koopavond bij Kringloop+ op vrijdag 5 maart!

Wij zijn blij weer klanten te mogen ontvangen! Wij zijn er klaar voor en de winkel staat vol met leuke spulletjes. Van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.30 ben je van harte welkom.
En.... Vrijdag 5 maart een gezellige koopavond bij Kringloop+!

Maak je hier snel een winkel afspraak?