De kracht van de Kringloopwinkel

De VPRO heeft een nieuwe documentaireserie gemaakt over de kracht van de Kringloopwinkel. Na het ongelooflijke succes van de vorige serie uit 2017 kijken wij met spanning uit naar deze nieuwe serie. Ook deze serie zal opnieuw bijdragen aan de bewustwording waarom kringloopwinkels zo belangrijk zijn voor mens en milieu.

In de periode van 23 december t/m 27 december 2019 kunnen we weer genieten van unieke vondsten en bijzondere mensen met hartverwarmende verhalen!
Het uitzendschema ziet er als volgt uit:
Maandag 23 december: Aflevering 1 : Het eksternest
Dinsdag 24 december: Aflevering 2 : Min wordt een plus
Woensdag 25 december: Aflevering 3 : Koning-klijke hoogheid
Donderdag 26 december: Aflevering 4 : Door de wijk voor de wijk
Vrijdag 27 december: Aflevering 5 : De cirkel van het leven

Alle afleveringen worden uitgezonden via de VPRO op NPO 2 en beginnen om 21.10 uur.
Meer lezen over de deze documentaire serie

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst