Deze zaterdag 7 oktober dag begon wat druilerig maar dat hield het publiek niet tegen. Deze kwamen in grote getalen om feest te vieren in de winkel van Kringloop Plus. Het was namelijk Nationale Kringloopdag! Dit jaar voor de negende keer met als thema Feest!
En wat hoort een bij een feestje? Spelletjes natuurlijk! In de meubelhoek lag een levend ganzenbord spel klaar om bespeeld te worden. En gespeeld werd er! De spelbegeleiders zorgden ervoor dat de “levende ganzen” zich met volle overgave op het spel konden storten. Het ging er behoorlijk fanatiek aan toe. Sommige “ganzen” begonnen twee keer helemaal opnieuw, maar wisten toch als eerste de eindstreep te halen. Voor de winnaars waren er mooie prijzen te winnen en natuurlijk was er voor iedereen wat lekkers.

Hella Jongerius vaas:
Prijzenfestijn hoort ook bij een feestje! Wat dacht je van de mooie Hella Jongerius vaas? Raad het juiste aantal scherven en deze vaas is je eigendom. Maar liefst 30 personen hebben een gokje gewaagd en meerdere van hen raadden het juiste aantal. Uit deze deelnemers is 1 winnares gekozen en deze heeft de vaas in ontvangst genomen. Het juiste aantal scherven? 248 stuks maar liefst!

Bij het verlaten van de winkel mocht je op vertoon van de kassabon een slinger geven aan het rad van fortuin! 10%, 15% of zelfs 25% kortingsbonnen waren er te winnen. Een gastheer hielp met draaien en uiteraard mocht je dat ook zelf doen. Vele mensen draaiden aan het rad en wonnen veel kortingsbonnen. Vanaf maandag 9 oktober zien wij al deze mensen graag weer terug bij Kringloop Plus om hun bonnen te verzilveren!

Boekenmarkt

Nog een leuk, lekker of fijn boek? Onze boekenmarkt bij ingang had het allemaal. Onder het genot van een lekker muziekje kon met op zijn gemak een boek uitzoeken. En als je een boek had gevonden kom je nog even kijken bij de kleding. Veel kleding voor maar 1 euro! Dat laat je niet hangen, toch?
De lekkere hapjes vonden bij het winkelend publiek gretig aftrek en ook de broodjes hotdog gingen er bij de gasten erg goed in.

Kortom: wij hebben een druk, mooi en erg gezellig feestje gehad en zien iedereen graag volgende jaar weer terug op de tiende Nationale Kringloopdag!

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst