Taken en werkzaamheden
Als elektra medewerker houd jij je bezig met het testen van huishoudelijke apparaten zoals; wasmachines, verlichting, keukenmachines en geluidsapparatuur. Indien nodig worden deze apparaten gerepareerd en schoongemaakt. Vervolgens worden ze klaargemaakt voor de verkoop.

Vaardigheden en kwaliteiten
*Je hebt verstand van het testen en repareren van elektrische apparaten. Je hebt hier aantoonbare werkervaring in.
*Je bent collegiaal en je kan goed samenwerken in een team.
*Flexibiliteit is bij ons heel belangrijk: in onze winkel is namelijk geen dag hetzelfde.

Interessant of leuk aan deze vacature
Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen wij je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving.
Lees hier meer over vrijwilliger worden.

    Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
    Wij nemen contact met je op.

    Nieuwe collega gezocht

    Werkplaats Kringloop Plus

    Kringloop+ zoekt een nieuwe collega! Ben jij de Werkbegeleider die wij zoeken voor onze werkplaatsen? Lees hier de hele vacature.