Taken en werkzaamheden
Als elektra medewerker houd jij je bezig met het testen van huishoudelijke apparaten zoals; wasmachines, verlichting, keukenmachines en geluidsapparatuur. Indien nodig worden deze apparaten gerepareerd en schoongemaakt. Vervolgens worden ze klaargemaakt voor de verkoop.

Vaardigheden en kwaliteiten
*Je hebt verstand van het testen en repareren van elektrische apparaten. Je hebt hier aantoonbare werkervaring in.
*Je bent collegiaal en je kan goed samenwerken in een team.
*Flexibiliteit is bij ons heel belangrijk: in onze winkel is namelijk geen dag hetzelfde.

Interessant of leuk aan deze vacature
Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen wij je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving.
Lees hier meer over vrijwilliger worden.

  Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
  Wij nemen contact met je op.

  Help mee!

  Help mee!

  Doneer spullen voor Ukraine

  Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

  U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
  De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst