Op donderdag 3 november 2016 opende de winkel eXtra+ haar deuren! Door de opening van deze nieuwe winkel wordt de samenwerking tussen stichting Kringloop+ en stichting Exodus Noord en Oost Nederland bekrachtigd. Bij Kringloop+ werken al langere tijd deelnemers van deze stichting. Zij zijn ondertussen zeer gewaarde collega’s in het hechte team van Kringloop+. Exodus biedt haar deelnemers de mogelijkheid om werkervaring op te doen in verschillende sectoren. Dit onder professionele begeleiding. Kringloop+ biedt al langer werkervaringsplaatsen aan. Dit doet zij met name in een beschermde en veilige omgeving en met de juiste begeleiding. Beide stichtingen vinden elkaar met name in het uitgangspunt dat alle mensen een nieuwe kans verdienen. Zij kunnen dus van betekenis zijn in de samenleving. Zij zijn blij met deze ontwikkeling en kijken met name uit naar een lange en vruchtbare samenwerking!

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Graaf Adolfstraat 41 in Groningen. Zij biedt divers tweedehands kleingoed aan zoals met name servies, woondecoratie, bijouterie en andere bijzondere items. Voor iedereen zijn er dus genoeg leuke artikelen te vinden bij eXtra+. Deelnemers van Exodus zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel van eXtra+. Kringloop+ levert de artikelen voor de winkel. Voor meubels, witgoed en andere grotere zaken kun je ondertussen nog steeds terecht in onze winkel aan de Diamantlaan.

Voor elk wat wils

Op donderdag 3 november werd eXtra+ feestelijk geopend en is ondertussen vier dagen per week open. Kom binnen een kijkje nemen bij eXtra+. Wordt verrast door het bijzondere en mooie aanbod van artikelen! Het aanbod van eXtra+ wordt regelmatig vervangen en vernieuwd. Er is altijd iets nieuws in de winkel en dus voor elk wat wils!

Spulletjes over? Deze kunnen altijd ingeleverd worden. Grotere aankopen gedaan? Deze kunnen daarna tegen geringe vergoeding thuis bezorgd worden.

Dinsdag t/m Vrijdag tussen 10.00 – 16.30
Op Zaterdag, zondag en maandag is eXtra+ gesloten.

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst