Op donderdag 3 november 2016 opende de winkel eXtra+ haar deuren! Door de opening van deze nieuwe winkel wordt de samenwerking tussen stichting Kringloop+ en stichting Exodus Noord en Oost Nederland bekrachtigd. Bij Kringloop+ werken al langere tijd deelnemers van deze stichting. Zij zijn ondertussen zeer gewaarde collega’s in het hechte team van Kringloop+. Exodus biedt haar deelnemers de mogelijkheid om werkervaring op te doen in verschillende sectoren. Dit onder professionele begeleiding. Kringloop+ biedt al langer werkervaringsplaatsen aan. Dit doet zij met name in een beschermde en veilige omgeving en met de juiste begeleiding. Beide stichtingen vinden elkaar met name in het uitgangspunt dat alle mensen een nieuwe kans verdienen. Zij kunnen dus van betekenis zijn in de samenleving. Zij zijn blij met deze ontwikkeling en kijken met name uit naar een lange en vruchtbare samenwerking!

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Graaf Adolfstraat 41 in Groningen. Zij biedt divers tweedehands kleingoed aan zoals met name servies, woondecoratie, bijouterie en andere bijzondere items. Voor iedereen zijn er dus genoeg leuke artikelen te vinden bij eXtra+. Deelnemers van Exodus zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel van eXtra+. Kringloop+ levert de artikelen voor de winkel. Voor meubels, witgoed en andere grotere zaken kun je ondertussen nog steeds terecht in onze winkel aan de Diamantlaan.

Voor elk wat wils

Op donderdag 3 november werd eXtra+ feestelijk geopend en is ondertussen vier dagen per week open. Kom binnen een kijkje nemen bij eXtra+. Wordt verrast door het bijzondere en mooie aanbod van artikelen! Het aanbod van eXtra+ wordt regelmatig vervangen en vernieuwd. Er is altijd iets nieuws in de winkel en dus voor elk wat wils!

Spulletjes over? Deze kunnen altijd ingeleverd worden. Grotere aankopen gedaan? Deze kunnen daarna tegen geringe vergoeding thuis bezorgd worden.

Dinsdag t/m Vrijdag tussen 10.00 – 16.30
Op Zaterdag, zondag en maandag is eXtra+ gesloten.

Categories: Nieuws

2 oktober Nationale Kringloopdag

Zaterdag 2 oktober Nationale Kringloopdag bij Kringloop+.
Van 10.00 tot 17.30 weer genieten van allerlei leuke acties en een lekkere verrassing. Graag tot ziens op 2 oktober!