Taken en werkzaamheden

Je controleert fietsen en repareert waar nodig. Je demonteert onderdelen van fietsen voor verkoop. De fietsen voor verkoop maak je schoon en prijs je. Daarnaast sorteer je gereedschappen, maakt ze schoon en maakt ze klaar voor verkoop.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je hebt twee rechterhanden en bij voorkeur ervaring met het repareren van fietsen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je vindt het ook leuk om in een team te werken. Je hebt een klantvriendelijke houding.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je draagt bij aan een duurzame samenleving en je werkt in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt je sociale netwerk op. Je kunt je talenten ontwikkelen en je inzet wordt gewaardeerd. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding en korting op aankopen uit onze eigen winkel.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat  goederen hergebruikt kunnen worden, zodat minder materialen worden verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

  Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Help mee!

  Help mee!

  Doneer spullen voor Ukraine

  Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

  U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
  De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst