Zaterdag 5 oktober waren veel medewerkers vroeg aanwezig om er een mooie en dag van te maken.

Ook de klanten verzamelden zich al vroeg om samen met ons de Nationale Kringloopdag te vieren. Nationale Kringloopdag De sfeer in de winkel was uitstekend. In de kraampjes met oud speelgoed en bijzondere telefoons werd druk “gesneupt” en de specials vlogen de winkel uit.

Klanten konden ook meedoen aan een leuke fotowedstrijd. De prijswinnaars van deze wedstrijd hebben hun waardebonnen inmiddels ontvangen!

Buiten was het erg gezellig bij de boekenmarkt. De klanten zochten in de vele boeken en platen naar hun keuze.Nationale Kringloopdag
Bij het rad van fortuin konden klanten op vertoon van hun kassabon mooi prijzen winnen. De waardebonnen, kortingsbonnen en de tosti-bonnen vielen in de smaak bij de bezoekers.
Ook de kledingmarkt werd goed bezocht. “En dat voor maar 1 euro”!
De sfeer in en rond de winkel was erg gezellig en we kijken terug op een zeer geslaagde Nationale Kringloopdag!

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst