Goede Doelen Fonds

Feestelijke uitreiking Cheques Goede Doelen 2020

Kringloop+ heeft een fonds in het leven geroepen om maatschappelijke organisaties financieel te ondersteunen die een bijdrage leveren aan het welzijn van de inwoners van Groningen. In 2020 heeft Kringloop+ voor het thema “bestrijding van eenzaamheid” gekozen. Organisaties die zich hiervoor inzetten, konden een aanvraag doen. De commissie heeft vervolgens een keuze gemaakt uit de aanmeldingen. Op zaterdag 10 oktober werden tijdens een feestelijke bijeenkomst de cheques uitgereikt.

goede doelen Stichting DierenlotImmanuel


stichting Quiet
Mijn gereedschapskist

vereniging dierenambulance


Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst