Frisse zaterdagmorgen

Zaterdagochtend 3 maart kende een frisse start. De handschoenen en de lange onderbroeken konden zeker nog aan. Dit mocht de pret echter niet drukken; Vandaag vierde Kringloop+ haar vierde verjaardag!

Boeken en Platenmarkt

De vrijwilligers van de boekenafdeling hadden zich de afgelopen weken beziggehouden met het verzamelen van leuke en bijzondere boeken voor de boeken en platenmarkt. Deze werd in rap tempo opgebouwd voor de ingang van de winkel en de klanten konden vervolgens uitzoeken! Vergeet ook de leuke platen niet. Hiervan waren er ook voldoende aanwezig zodat er genoeg keuze voor een ieder was.

Rad van fortuin

vierde verjaardagLeuke artikelen gekocht in de winkel? Dan wilt u vast wel even draaien aan het rad van fortuin, dan kunt u kortingsbon winnen voor een volgend bezoekje! Vele klanten maakten hier dankbaar gebruik van.
Een heerlijk kopje koffie of thee mocht natuurlijk niet ontbreken. De dames van de horeca maakten daarnaast ook een lekker broodje hamburger voor u klaar. En, als u toch bij de horeca was, kon u ook genieten van onze mooie nieuwe website. Op de televisie werd een film getoond waarbij alle onderdelen van de website aan de orde kwamen.

Kledingafdeling

Door de hele winkel hingen mooie slingers. Maar heeft u onze nieuw ingerichte kledingafdeling ook gezien? vierde verjaardagNieuwe stellages voor de kleding en maar liefst twee nieuwe paskamers. Het schoenenrek is niet te missen en ook de accessoires worden nu netjes en overzichtelijk tentoongesteld. Nog een nieuwe avondtas nodig? Ook die hangen nu mooi bij elkaar.

Geslaagde dag

Alle vrijwilligers hebben in de afgelopen tijd hard gewerkt om van deze dag weer een geslaagde verjaardag te maken! Hierbij willen wij ook onze klanten bedanken voor het feit dat zij deze dag mede tot een succesvolle dag gemaakt hebben.

Bedankt dat u er was en graag tot ziens in onze winkel!

Categories: Nieuws

2 oktober Nationale Kringloopdag

Zaterdag 2 oktober Nationale Kringloopdag bij Kringloop+.
Van 10.00 tot 17.30 weer genieten van allerlei leuke acties en een lekkere verrassing. Graag tot ziens op 2 oktober!