Frisse zaterdagmorgen

Zaterdagochtend 3 maart kende een frisse start. De handschoenen en de lange onderbroeken konden zeker nog aan. Dit mocht de pret echter niet drukken; Vandaag vierde Kringloop+ haar vierde verjaardag!

Boeken en Platenmarkt

De vrijwilligers van de boekenafdeling hadden zich de afgelopen weken beziggehouden met het verzamelen van leuke en bijzondere boeken voor de boeken en platenmarkt. Deze werd in rap tempo opgebouwd voor de ingang van de winkel en de klanten konden vervolgens uitzoeken! Vergeet ook de leuke platen niet. Hiervan waren er ook voldoende aanwezig zodat er genoeg keuze voor een ieder was.

Rad van fortuin

vierde verjaardagLeuke artikelen gekocht in de winkel? Dan wilt u vast wel even draaien aan het rad van fortuin, dan kunt u kortingsbon winnen voor een volgend bezoekje! Vele klanten maakten hier dankbaar gebruik van.
Een heerlijk kopje koffie of thee mocht natuurlijk niet ontbreken. De dames van de horeca maakten daarnaast ook een lekker broodje hamburger voor u klaar. En, als u toch bij de horeca was, kon u ook genieten van onze mooie nieuwe website. Op de televisie werd een film getoond waarbij alle onderdelen van de website aan de orde kwamen.

Kledingafdeling

Door de hele winkel hingen mooie slingers. Maar heeft u onze nieuw ingerichte kledingafdeling ook gezien? vierde verjaardagNieuwe stellages voor de kleding en maar liefst twee nieuwe paskamers. Het schoenenrek is niet te missen en ook de accessoires worden nu netjes en overzichtelijk tentoongesteld. Nog een nieuwe avondtas nodig? Ook die hangen nu mooi bij elkaar.

Geslaagde dag

Alle vrijwilligers hebben in de afgelopen tijd hard gewerkt om van deze dag weer een geslaagde verjaardag te maken! Hierbij willen wij ook onze klanten bedanken voor het feit dat zij deze dag mede tot een succesvolle dag gemaakt hebben.

Bedankt dat u er was en graag tot ziens in onze winkel!

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst