Hartverwarmende serie

In december 2017 zond de VPRO de televisieserie “Het succes van de Kringloopwinkel” uit. Veel winkels gaan tegenwoordig failliet, maar de kringloopwinkel bloeit als nooit te voren. In vijf aflevering kon heel Nederland genieten van het bijzondere wat de kringloopwinkel te bieden heeft. Hierbij werd niet alleen aandacht geschonken aan de spullen die gedoneerd werden. Juist van de mensen die in de verschillende kringloopwinkels werkten werd een mooi en hier en daar ontroerend beeld geschetst. Maar liefst tussen de 700.00 en 900.000 kijkers hebben genoten van de verschillende kringloopwinkels en hun klanten en bezoekers.

Veel losgemaaktsucces

Nu het stof is neergedaald en de rust is weer gekeerd is het tijd om eens terug te blikken. Exacte cijfers zijn nog niet bekend, maar zeker is wel dat veel extra mensen een bezoekje aan de kringloop hebben gebracht. Kringloop + heeft ook veel extra bezoekers gehad. In de winkel hebben wij onze klanten horen praten over deze mooie serie!

Nog even nagenieten?

De serie heeft veel publiciteit gekregen. Vrijwel alles is positief. De Volkskrant noemde het “Een integere orde aan de Kringloopwinkel” en de NRC schreef “Alleen maar lieve mensen”.  Lees hier alles nog eens rustig na.

 

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst