Grote drukte na “Het succes van de kringloopwinkel”

Published by Rinske Tiel on

succes | Kringloopplus kringloop kringloopwinkel kringloopdag kringloop+

Hartverwarmende serie

In december 2017 zond de VPRO de televisieserie “Het succes van de Kringloopwinkel” uit. Veel winkels gaan tegenwoordig failliet, maar de kringloopwinkel bloeit als nooit te voren. In vijf aflevering kon heel Nederland genieten van het bijzondere wat de kringloopwinkel te bieden heeft. Hierbij werd niet alleen aandacht geschonken aan de spullen die gedoneerd werden. Juist van de mensen die in de verschillende kringloopwinkels werkten werd een mooi en hier en daar ontroerend beeld geschetst. Maar liefst tussen de 700.00 en 900.000 kijkers hebben genoten van de verschillende kringloopwinkels en hun klanten en bezoekers.

Veel losgemaaktsucces

Nu het stof is neergedaald en de rust is weer gekeerd is het tijd om eens terug te blikken. Exacte cijfers zijn nog niet bekend, maar zeker is wel dat veel extra mensen een bezoekje aan de kringloop hebben gebracht. Kringloop + heeft ook veel extra bezoekers gehad. In de winkel hebben wij onze klanten horen praten over deze mooie serie!

Nog even nagenieten?

De serie heeft veel publiciteit gekregen. Vrijwel alles is positief. De Volkskrant noemde het “Een integere orde aan de Kringloopwinkel” en de NRC schreef “Alleen maar lieve mensen”.  Lees hier alles nog eens rustig na.

 

Categories: Nieuws

Bijzondere Dagen

Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten
Vrijdag 14 mei ben je weer van harte welkom!