Taken en werkzaamheden

Koffie en thee schenken, schoonhouden en gezellig maken van de koffiehoek. Als horecamedewerker bedien je de klanten en je maakt hier en daar een praatje. Vooraad beheer van koffie benodigheden e.d.

Vaardigheden en kwaliteiten

Klantvriendelijkheid. Klanten kunnen “verleiden”  tot het drinken van een kopje vers gezette koffie of thee. Het als een uitdaging zien om van de koffiecorner een succes te maken. Als horecamedewerker is eigen inbreng en initiatief noodzakelijk. Naar klanten toe bied jij de service en laat jij zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je werkt in een hecht team met lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €80 per maand. Verder krijg je 25% korting op aankopen uit de winkel en alle vrijwilligers kunnen per maand voor €10 kleding uitzoeken.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk verantwoorde organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving!

  Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Help mee!

  Help mee!

  Doneer spullen voor Ukraine

  Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

  U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
  De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst