Taken en werkzaamheden

Je bent de gastheer/vrouw van de horecahoek. Je bedient de klanten en vindt het leuk om een praatje te maken met ze. Je schenkt koffie, thee en fris. Ook verkopen we tosti’s, cake en saucijzenbroodjes. Je houdt de horecahoek netjes en je maakt het gezellig. Ook houd je de voorraad in de gaten.

Vaardigheden en kwaliteiten

Klantvriendelijkheid is erg belangrijk. Klanten blij kunnen maken met een kopje vers gezette koffie of thee en een praatje. Het als een uitdaging zien om van de koffiecorner een succes te maken. Als horecamedewerker is eigen inbreng en initiatief gewenst. Naar klanten toe bied jij de service en laat jij zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste en lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Verder krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens het doen van het vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en bij je persoonlijke ontwikkeling.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk verantwoorde organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving!

  Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Help mee!

  Help mee!

  Doneer spullen voor Ukraine

  Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

  U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
  De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst