Taken en werkzaamheden
Je neemt spullen aan die mensen komen brengen voor de winkel. Je registreert de goederen en je sorteert ze voor de verschillende afdelingen.
Daarnaast breng je meubels naar de winkel. 

Vaardigheden en kwaliteiten
*Omdat mensen de moeite nemen om spullen bij ons te brengen vinden wij juist op deze plek klantvriendelijkheid heel belangrijk. Je bent sociaal en je staat klanten vriendelijk te woord.
*Je kunt de ingebrachte goederen selecteren op kwaliteit.
*Het tillen van meubels maakt onderdeel uit van deze functie.  

Interessant of leuk aan deze vacature
Je werkt in een hecht team met enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. Wij zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

    Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
    Wij nemen contact met je op.

    Fijn dat je weer kan komen winkelen!

     
    Gelukkig mag het weer! Wij hebben de klanten in de winkel gemist. Komt u snel langs? Uiteraard zorgen wij ervoor dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel zijn. Ook is een mondkapje verplicht!