Houten Jubileum voor Stichting Kringloop+!

Zaterdag 2 maart was het dan zo ver. Kringloop+ al weer 5 jaar in Vinkhuizen! Al vijf jaar weten onze klanten dat zij in onze winkel mooie en leuke spulletjes kunnen vinden.

Deze zaterdag begon als een mooie dag en deze zou nog veel mooier worden! Burgemeester Den Oudsten kwam al vroeg naar onze winkel om Erwin Sturing en alle vrijwilligers te feliciteren met dit Jubileum. Ook vierde Kringloop+ het feit dat wij een 100% Kringloop! winkel zijn geworden als eerste in de provincie Groningen.

Vrijwilligers

De burgemeester maakte een rondgang door Kringloop+ en had hier en daar een gesprek met de vrijwilligers. De vrijwilligers van het eerste uur liepen met hem mee en legden van alles uit. Ook de kraampjes met de speciale items kregen veel en ruime aandacht van de burgemeester. Nadat een verslaggever van Radio Noord in een live-verslag een korte reactie van de Burgemeester vroeg over het Jubileum van Kringloop+, was het bezoek van de Burgemeester ten einde.

Speciale Items

Veel klanten kwamen met interesse een kijkje nemen bij de bijzondere items, daar was veel moois en speciaals te zien. De boekenmarkt buiten voor de deur werd ook druk bezocht en veel mensen namen vele boeken mee naar huis. Ook de kledingmarkt (veel kleding voor maar 1 euro) was erg in trek bij de bezoekers. De kinderen kwamen vooral voor de suikerspinnen alhoewel sommige ouderen hun jeugd wilden beleven met ook zo’n heerlijk suikerspin.
Wie jarig is trakteert natuurlijk en daarom werd het broodje hamburger, het kopje koffie en het frisje met graagte opgepeuzeld en gedronken.

En natuurlijk het cadeautje bij het weggaan; een leuke goody-bag met daarin onder andere een stokje zoethout vanwege het houten jubileum. Tot aan sluitingstijd bleef het druk en gezellig in de winkel!

Wij willen al onze klanten bedanken voor het feit dat zij samen met ons deze dag tot een succes gemaakt hebben en hopen u nog lang in onze winkel te mogen begroeten!

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst