Houten Jubileum voor Stichting Kringloop+!

Zaterdag 2 maart was het dan zo ver. Kringloop+ al weer 5 jaar in Vinkhuizen! Al vijf jaar weten onze klanten dat zij in onze winkel mooie en leuke spulletjes kunnen vinden.

Deze zaterdag begon als een mooie dag en deze zou nog veel mooier worden! Burgemeester Den Oudsten kwam al vroeg naar onze winkel om Erwin Sturing en alle vrijwilligers te feliciteren met dit Jubileum. Ook vierde Kringloop+ het feit dat wij een 100% Kringloop! winkel zijn geworden als eerste in de provincie Groningen.

Vrijwilligers

De burgemeester maakte een rondgang door Kringloop+ en had hier en daar een gesprek met de vrijwilligers. De vrijwilligers van het eerste uur liepen met hem mee en legden van alles uit. Ook de kraampjes met de speciale items kregen veel en ruime aandacht van de burgemeester. Nadat een verslaggever van Radio Noord in een live-verslag een korte reactie van de Burgemeester vroeg over het Jubileum van Kringloop+, was het bezoek van de Burgemeester ten einde.

Speciale Items

Veel klanten kwamen met interesse een kijkje nemen bij de bijzondere items, daar was veel moois en speciaals te zien. De boekenmarkt buiten voor de deur werd ook druk bezocht en veel mensen namen vele boeken mee naar huis. Ook de kledingmarkt (veel kleding voor maar 1 euro) was erg in trek bij de bezoekers. De kinderen kwamen vooral voor de suikerspinnen alhoewel sommige ouderen hun jeugd wilden beleven met ook zo’n heerlijk suikerspin.
Wie jarig is trakteert natuurlijk en daarom werd het broodje hamburger, het kopje koffie en het frisje met graagte opgepeuzeld en gedronken.

En natuurlijk het cadeautje bij het weggaan; een leuke goody-bag met daarin onder andere een stokje zoethout vanwege het houten jubileum. Tot aan sluitingstijd bleef het druk en gezellig in de winkel!

Wij willen al onze klanten bedanken voor het feit dat zij samen met ons deze dag tot een succes gemaakt hebben en hopen u nog lang in onze winkel te mogen begroeten!

2 oktober Nationale Kringloopdag

Zaterdag 2 oktober Nationale Kringloopdag bij Kringloop+.
Van 10.00 tot 17.30 weer genieten van allerlei leuke acties en een lekkere verrassing. Graag tot ziens op 2 oktober!