Wij zijn op zoek naar jou!

Met trots komen te werken in de leukste kringloopwinkel van Groningen, dat wil toch iedereen? In onze winkel is het bijzonder gezellig. Elke dag genieten er vele mensen van het winkelen bij Kringloop+. Dat komt omdat de winkel er aantrekkelijk uitziet. Wij krijgen bijna elke dag complimenten dat de winkel leuk geordend, schoon en overzichtelijk is. Maar wat wij ook heel vaak te horen krijgen is dat er zulke vriendelijke mensen werken bij Kringloop+. Als kassa medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle klanten.  Dus ben jij hulpvaardig en zeer vriendelijk?

Taken en werkzaamheden
Je staat altijd met z’n tweeën bij de kassa. Hier verricht je kassawerkzaamheden, zoals afrekenen en bonnen invullen. Daarnaast geef je klanten informatie over de gekochte artikelen.

 

 

Vaardigheden en kwaliteiten

 • Je hebt ervaring met het werken achter een kassa.
 • Je bent het visitekaartje van de winkel, dus biedt je goede service en ben je klantvriendelijk.
 • Flexibiliteit is belangrijk in onze winkel: geen dag is namelijk hetzelfde.
 • Ook ben je in staat meerdere dingen tegelijk te doen.
 • Je hebt plezier in je werk en straalt dit uit naar de klanten.

Interessant of leuk aan deze vacature
Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €15 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van onze werkbegeleider Patricia. Deze gezellig werkbegeleider kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Stichting Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving.
Lees hier meer over vrijwilliger worden.

  Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
  Wij nemen contact met je op.

  Help mee!

  Help mee!

  Doneer spullen voor Ukraine

  Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

  U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
  De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst