Taken en werkzaamheden

Je rekent producten af en laat de klant contant of elektronisch betalen. Je beantwoordt vragen van klanten over producten. Je verwijst klanten naar je collega die het halen en bezorgen van goederen plant. Je houdt de kassaomgeving netjes. Je werkt met andere vrijwilligers onder leiding van het Hoofd winkel.

Vaardigheden en kwaliteiten

We zoeken iemand die ervaring heeft met kassa-werkzaamheden of die gemotiveerd is om hiervoor opgeleid te worden. Je vindt het leuk om klanten te helpen. Je kunt goed rekenen en je kunt omgaan met drukte aan de afrekenbalie.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je werkt in een gemotiveerd vrijwilligersteam. Je hebt veel sociale contacten en je doet brede werkervaring op. We bieden een vrijwilligersvergoeding van maximaal €100 per maand, 25% korting op aankopen in onze winkel en je kunt elke maand voor €10 kleding uitzoeken.

Aanvullende opmerkingen

Stichting Kringloop+ is een maatschappelijk verantwoorde organisatie. We zorgen dat goederen hergebruikt worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Inbreng mogelijk bij Kringloop+

In verband met coronamaatregelen is Kringloop+ tot nader order gesloten.

Inbreng is mogelijk op Woensdag en Vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur.