Taken en werkzaamheden

Heb je gevoel voor mode en voor de kwaliteit van kleding? Dan zoeken we jou als kledingmedewerker! Kringloop+ staat bekend om zijn goede en uitgebreide kleding en schoenen afdeling. Je gaat kleding en schoenen sorteren en zoekt de niet verkoopbare kleding en schoenen eruit. Vervolgens prijs je de overige kleding en hangt dit in de winkel op de juiste plekken. De schoenen worden in de daarvoor bestemde rekken geplaatst.

 

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar een vloermedewerker voor op de kledingafdeling. Als vloermedewerker houd jij je bezig met het ordenen en netjes houden van de kledingafdeling. Je hangt gepaste kleding terug en sorteert kleding per kleur en maat. De paspoppen voorzie je regelmatig van een leuk setje kleren. En natuurlijk ben je ook aanspreekpunt voor de klant die advies wil of een vraag heeft. Flexibiliteit is bij ons heel erg belangrijk. In onze winkel is namelijk geen dag hetzelfde. Je bent in staat om met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Naar onze klanten laat jij zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

 

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je draagt bij aan een duurzame samenleving en je werkt in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt je sociale netwerk op. Je kunt je talenten ontwikkelen en je inzet wordt gewaardeerd. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding en korting op aankopen uit onze eigen winkel.
 

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat minder materialen worden verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Inbreng en goederen laten ophalen weer mogelijk bij Kringloop+

Inbreng van goederen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Goederen laten halen is ook mogelijk. Bel ons voor het maken van een afspraak. Telefoon: 050 - 305 10 30.

Videoshoppen bij Kringloop+