Taken en werkzaamheden

Heb je gevoel voor mode en verstand van de kwaliteit van kleding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kringloop+ staat bekend om zijn goede en uitgebreide kleding- en schoenen afdeling. Je gaat kleding en schoenen sorteren en zoekt de niet-verkoopbare kleding en schoenen eruit. Vervolgens prijs je de kleding en schoenen en zorg je ervoor dat het in de winkel op de juiste plek terecht komt.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je bent altijd bezig met kleding en mode en je kan goed inschatten welke kleding onze klanten zoeken in een kringloopwinkel. Flexibiliteit is bij ons heel belangrijk: in onze winkel is namelijk geen dag hetzelfde. Je bent in staat om met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Je hebt plezier in je werk en straalt dit ook uit naar de klanten.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste en lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Verder krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens het doen van het vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en bij je persoonlijke ontwikkeling.

Aanvullende opmerkingen

Stichting Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, dat wil zeggen dat de mensen die bij ons werken voorop staan. We zorgen er met z’n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen wij je uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt namelijk voor zingeving!

Nieuwe collega gezocht

Werkplaats Kringloop Plus

Kringloop+ zoekt een nieuwe collega! Ben jij de Werkbegeleider die wij zoeken voor onze werkplaatsen? Lees hier de hele vacature.