Taken en werkzaamheden

Heb je gevoel voor mode en voor de kwaliteit van kleding? Dan zoeken we jou als kledingmedewerker! Kringloop+ staat bekend om zijn goede en uitgebreide kleding en schoenen afdeling. Je gaat kleding en schoenen sorteren en zoekt de niet verkoopbare kleding en schoenen eruit. Vervolgens prijs je de overige kleding en hangt dit in de winkel op de juiste plekken. De schoenen worden in de daarvoor bestemde rekken geplaatst.

 

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar een kledingmedewerker die ervaring heeft met het sorteren en het prijzen van kleding. Daarnaast kun je leuke combinaties maken. Tevens maak je als kledingmedewerker collecties voor de verschillende seizoenen. Flexibiliteit is bij ons heel erg belangrijk. In onze winkel is namelijk geen dag hetzelfde. Je bent in staat zijn om met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Naar onze klanten laat jij zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

 

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je werkt in een hecht team met lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier hard gewerkt. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €65 per maand. Verder krijg je 25% korting op aankopen uit de winkel en alle vrijwilligers kunnen per maand voor €10 kleding uitzoeken.

 

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk verantwoorde organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving! Op onze website is meer informatie te vinden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Black Friday en Saturday bij Kringloop Plus!

Vrijdag 23 november & Zaterdag 24 november ontvangt u 10% Korting op alle aankopen!

Kom ook kijken op onze Sinterklaasafdeling en bezoek onze gezellige Kerstafdeling!