Taken en werkzaamheden

Als kleingoedmedewerker houd je je bezig met het sorteren, schoonmaken, prijzen en vullen van het kleingoed. Je beoordeelt het kleingoed op kwaliteit en hebt oog voor bijzondere items. Je vult het kleingoed bij in de winkel en zorgt voor een nette winkelpresentatie.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je vindt het leuk om kleingoed te beoordelen en hebt oog voor bijzondere items. Je kunt goede prijzen bedenken die passen bij de waarde van het item. Het kleingoed sorteren, schoonmaken en prijzen gebeurt achter de schermen. Het vullen van het kleingoed vindt in de winkel plaats en hierbij verwachten we een klantvriendelijke houding van je.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste en lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Verder krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens het doen van het vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en bij je persoonlijke ontwikkeling.

Aanvullende opmerkingen

Stichting Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, dat wil zeggen dat de mensen die bij ons werken voorop staan. We zorgen er met z’n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen wij je uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt namelijk voor zingeving!

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst