Medewerker Geert werkt sinds de opening bij Kringloop Groningen. Zoals zo vaak was Geert de ingebrachte spullen aan het verwerken. Van lampkappen tot dvd alles gaat bij Geert door zijn handen. Zo dus ook een doos met schoenen. Toen Geert wat beter in de schoen keek bleek daar iets in te glinsteren; 5 gouden kettingen en een witgouden ketting. Geert is daarna direct naar de overige collega’s gegaan om deze vondst van de gouden ketting te melden.

Direct was duidelijk dat de kettingen veel waarde hadden. Zo was er een ketting met daarin een gouden tien gulden munt uit 1875. Alleen de munt zelf bleek al meer dan 300 euro waard te zijn. In de doos met schoenen werd een telefoonnummer aangetroffen. Dat leidde naar de rechtmatige eigenaren. De vrouw zei dat ze maanden heeft gezocht naar de kettingen. Ze was ze kwijt geraakt na een vakantie in Italië. Donderdagmiddag heeft de vrouw, die zich schaamt dat ze haar waardevolle spullen met oude schoenen had weggedaan, de sieraden opgehaald bij de medewerkers van het kringloopbedrijf.

Dagblad van het noorden heeft een artikel geplaatst over onze vondst: http://www.dvhn.nl/groningen/Goudvondst-in-schoen-bij-kringloopbedrijf-21185134.html

Categories: Nieuws

Open / Gesloten dagen April / Mei / Juni

Wij zijn Open in April

Vrijdag 19 april    Goede Vrijdag

Wij zijn Gesloten in April / Mei / Juni

Maandag 22 april    2e Paasdag
Zaterdag 27 april     Koningsdag
Donderdag 30 mei   Hemelvaartsdag
Maandag 10 juni 2e Pinsterdag
Kringloop+ wenst iedereen Fijne Pasen, Fijne Koningsdag en Goede Pinksterdagen!