Dit is Quiet

Quiet wil armoede onder de aandacht brengen én verzachten. Daarom is in 2015 de eerste Community van start gegaan in Tilburg. Daarnaast komen in 2017 komen initiatieven in Maastricht, Quiet Groningen en Den Bosch van de grond. Elke Community werft lokale sponsors om haar ‘members’ om beurten via een digitaal systeem iets aan te bieden wat zij normaal gesproken niet kunnen betalen.

Quiet Groningen

Quiet GroningenOok in Groningen bouwt men een nieuwe Quiet-vloot! Ook hier is het doel armoede aandacht geven én waar mogelijk verzachten. ‘Members’ worden nu ingeschreven. Dit gebeurt in samenwerking met de sympathieke en gedreven voorzitter van de voedselbank. Lokale sponsoren worden geworven om de ‘Members’ via een digitaal systeem iets aan te bieden wat zij normaal gesproken niet kunnen betalen. Dit kan een tweedehands fiets of een etentje zijn. Ook een knipbeurt is mogelijk. Of behandelingen van de fysiotherapeut. Daarnaast wil zij mensen in armoedesituaties de kans geven om hun talenten te (her)ontdekken en in te zetten. Bijvoorbeeld als vrijwilliger; goed voor hun zelfvertrouwen én voor de mensen die ze daarmee helpen.

Sponsor in Groningen: Quiet-members welkom bij Kringloop+

Categories: Nieuws

Inbreng en goederen laten ophalen weer mogelijk bij Kringloop+

Inbreng van goederen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Goederen laten halen is ook mogelijk. Bel ons voor het maken van een afspraak. Telefoon: 050 - 305 10 30.

Videoshoppen bij Kringloop+