Dit is Quiet

Quiet wil armoede onder de aandacht brengen én verzachten. Daarom is in 2015 de eerste Community van start gegaan in Tilburg. Daarnaast komen in 2017 komen initiatieven in Maastricht, Quiet Groningen en Den Bosch van de grond. Elke Community werft lokale sponsors om haar ‘members’ om beurten via een digitaal systeem iets aan te bieden wat zij normaal gesproken niet kunnen betalen.

Quiet Groningen

Quiet GroningenOok in Groningen bouwt men een nieuwe Quiet-vloot! Ook hier is het doel armoede aandacht geven én waar mogelijk verzachten. ‘Members’ worden nu ingeschreven. Dit gebeurt in samenwerking met de sympathieke en gedreven voorzitter van de voedselbank. Lokale sponsoren worden geworven om de ‘Members’ via een digitaal systeem iets aan te bieden wat zij normaal gesproken niet kunnen betalen. Dit kan een tweedehands fiets of een etentje zijn. Ook een knipbeurt is mogelijk. Of behandelingen van de fysiotherapeut. Daarnaast wil zij mensen in armoedesituaties de kans geven om hun talenten te (her)ontdekken en in te zetten. Bijvoorbeeld als vrijwilliger; goed voor hun zelfvertrouwen én voor de mensen die ze daarmee helpen.

Sponsor in Groningen: Quiet-members welkom bij Kringloop+

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst