4e Verjaardag voor Kringloop+ Vinkhuizen!


Kringloop+ viert op zaterdag 3 maart 2018 haar 4e verjaardag!
Kom dit feest met ons mee vieren aan de Diamantlaan 1. Het nieuwe tuinseizoen wordt geopend en de gezellige boekenmarkt is er ook weer. De winkel staat deze dag weer vol met allemaal bijzondere spullen. Daarnaast trakteren wij alle betalende klanten op een broodje hamburger en de koffie en thee is gratis.

De mens centraal


Wij vinden dat iedereen kan en mag meedoen in ons winkelbedrijf. Werken bij Kringloop+ is leuk en leerzaam. In ons team van ruim 45 vrijwilligers wordt met humor en respect hard gewerkt. Maatschappelijk ondernemen is ons belangrijkste doel. Niet alleen door hergebruik, maar vooral door het stimuleren van participatie! Lees bij Rinske ontmoet waarom onze vrijwilligers zo graag bij Kringloop+ werken.

Nieuwe winkel uitstraling


De afgelopen maanden hebben de vrijwilligers hard gewerkt om onze winkel een nieuwe uitstraling te geven. In de boekenafdeling zijn nieuwe kasten geplaatst. Op deze kasten is duidelijk vermeld welke genres boeken daar te vinden zijn. Onze kledingafdeling heeft vele nieuwe rekken gekregen waar u mooie kleding kunt vinden.
De bewegwijzering in de hele winkel is aangepast. Door de borden aan het plafond is het duidelijk waar de afdelingen te vinden zijn. Wij zijn blij met deze nieuwe aanpassingen. Op deze manier hopen wij u beter van dienst te kunnen zijn. Komt u een kijkje nemen?

Categories: Nieuws

2 oktober Nationale Kringloopdag

Zaterdag 2 oktober Nationale Kringloopdag bij Kringloop+.
Van 10.00 tot 17.30 weer genieten van allerlei leuke acties en een lekkere verrassing. Graag tot ziens op 2 oktober!