Kringloop+ gaat weer open op maandag 11 mei om 13.00 uur

Wij zijn bijna acht weken gesloten geweest maar we zijn blij dat wij weer kunnen klanten kunnen ontvangen! Om een bezoek aan Kringloop+ voor iedereen veilig te houden, nemen wij enkele maatregelen.

Korte terugblik

Na de plotselinge en totale sluiting op 18 maart werd het stil rondom Kringloop+. Achter de schermen werkte een kleine groep mensen door. Samen met de vrijwilligers is er in de weken voor de heropening op een veilige manier hard gewerkt om de winkel klaar te maken voor onze klanten. Zo is er een nieuw schappenplan gemaakt zodat het voor klanten duidelijk is waar ze alles kunnen vinden. Er is veel speelgoed uitgezocht en het magazijn is flink opgeruimd.

Heropening

Wij zijn enthousiast over de heropening op 11 mei en zijn open volgens de normale openingstijden. In de winkel kunnen wij een beperkt aantal klanten tegelijkertijd ontvangen en winkelen met mandje is verplicht. De 1,5 meter maatregel geldt in de hele winkel en bij de kassa kan alleen met de pinpas betaald worden. Goederen kunnen weer opgehaald en bezorgd worden, maar wij gaan geen woningen binnen.

Maatregelen in verband met Corona

1) Bij de kassa kunt u contant en met pinpas betalen.
2) Winkelen met mandje is verplicht. Deze krijgt u bij binnenkomst.
3) In de winkel geldt de 1,5 meter maatregel
4) Volg zo veel mogelijk de geadviseerde looprichting.
5) In de smalle gangpaden, maximaal 1 persoon in gangpad.
6) Inbreng is welkom. Onze medewerkers houden gepaste afstand.
7) De horeca is gesloten.
8) Het klantentoilet is gesloten.
9) Goederen worden opgehaald vanaf de voordeur.
10) Goederen worden bezorgd tot aan de voordeur.
11) De winkel is geopend volgens de normale openingstijden.
12) Wij houden voldoende afstand tussen collega’s en klanten.

Wij zijn klaar voor de heropening en zien u graag, maar niet allemaal tegelijk! Als iedereen zich houdt aan de maatregelen houden we een bezoek aan Kringloop+ veilig voor iedereen.

Categories: Nieuws

Nieuwe collega gezocht

Werkplaats Kringloop Plus

Kringloop+ zoekt een nieuwe collega! Ben jij de Werkbegeleider die wij zoeken voor onze werkplaatsen? Lees hier de hele vacature.