Kringloop+ gaat weer open op maandag 11 mei om 13.00 uur

Wij zijn bijna acht weken gesloten geweest maar we zijn blij dat wij weer kunnen klanten kunnen ontvangen! Om een bezoek aan Kringloop+ voor iedereen veilig te houden, nemen wij enkele maatregelen.

Korte terugblik

Na de plotselinge en totale sluiting op 18 maart werd het stil rondom Kringloop+. Achter de schermen werkte een kleine groep mensen door. Samen met de vrijwilligers is er in de weken voor de heropening op een veilige manier hard gewerkt om de winkel klaar te maken voor onze klanten. Zo is er een nieuw schappenplan gemaakt zodat het voor klanten duidelijk is waar ze alles kunnen vinden. Er is veel speelgoed uitgezocht en het magazijn is flink opgeruimd.

Heropening

Wij zijn enthousiast over de heropening op 11 mei en zijn open volgens de normale openingstijden. In de winkel kunnen wij een beperkt aantal klanten tegelijkertijd ontvangen en winkelen met mandje is verplicht. De 1,5 meter maatregel geldt in de hele winkel en bij de kassa kan alleen met de pinpas betaald worden. Goederen kunnen weer opgehaald en bezorgd worden, maar wij gaan geen woningen binnen.

Maatregelen in verband met Corona

1) Bij de kassa kunt u contant en met pinpas betalen.
2) Winkelen met mandje is verplicht. Deze krijgt u bij binnenkomst.
3) In de winkel geldt de 1,5 meter maatregel
4) Volg zo veel mogelijk de geadviseerde looprichting.
5) In de smalle gangpaden, maximaal 1 persoon in gangpad.
6) Inbreng is welkom. Onze medewerkers houden gepaste afstand.
7) De horeca is gesloten.
8) Het klantentoilet is gesloten.
9) Goederen worden opgehaald vanaf de voordeur.
10) Goederen worden bezorgd tot aan de voordeur.
11) De winkel is geopend volgens de normale openingstijden.
12) Wij houden voldoende afstand tussen collega’s en klanten.

Wij zijn klaar voor de heropening en zien u graag, maar niet allemaal tegelijk! Als iedereen zich houdt aan de maatregelen houden we een bezoek aan Kringloop+ veilig voor iedereen.

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst