Diana werkt vanaf 2014 mee aan het succes van Kringloop+Diana

Ik woonde net in Vinkhuizen” zo vertelt Diana “Mijn moeder had een advertentie gezien en dacht dat dit een goede functie voor mij zou zijn. Daar had ze gelijk in! Dit was voor mij een goede manier om Vinkhuizen te leren kennen en bovendien houd ik van mensen om mij heen. Na een periode thuis gezeten te hebben had ik daar behoefte aan”.

“Toen ik begon was ik echt een manusje van alles. Met een paar medewerkers regelden we alles in en rond de winkel. We waren net een maand open en ik stond onder andere achter de kassa, sorteerde kleding en nam de telefoon op. Het was voor ons allemaal spannend hoe de winkel het zou gaan doen. Wij waren echt aan het pionieren en alles was nieuw. Ik vond het een leuke tijd”.

In de loop der jaren zijn de werkzaamheden van Diana sterk veranderd. “Ik weet nog heel goed dat ik in het begin zei dat ik alles wilde doen, behalve kleding. Op de kledingafdeling was het wel erg druk. De vrijwilliger daar vroeg of ik haar wilde helpen. Twee maanden later werkte ik bijna volledig op de kledingafdeling en na verloop van tijd gaf ik met veel plezier leiding aan deze afdeling”.

Het verhaal van Diana is bijzonder. “Ik heb nu een vaste baan! Binnen Kringloop+ was ik de eerste vrijwilliger die in 2016 een arbeidscontract kreeg. Daar ben ik nog elke dag erg blij mee! Ik heb wel moeten wennen aan mijn functie als eerste verkoopmedewerker. Ik werd het eerste aanspreekpunt voor alle vrijwilligers in de winkel. Wat ik vooral geleerd heb is het delegeren van taken en meer op te treden als leidinggevende. Ik kan met alle medewerkers goed overweg en zij ook met mij. Daardoor ben ik sterker in mijn schoenen komen te staan”.

Diana voelt zich elke dag opnieuw verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Kringloop+. “Alle spullen komen schoongemaakt en netjes in de winkel en dat zien onze klanten, maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom ga ik binnenkort een cursus etaleren volgen om spullen nog leuker en beter te presenteren”.
“Ik werk elke dag met veel plezier bij Kringloop+ en hoop dat ik dat nog heel lang mag blijven doen!”

Studentenactie bij Kringloop+

Student?

in Augustus en September 10% Korting op alles.
Neem wel je collegekaart mee!

Graag tot ziens bij Kringloop+!