Geert was nog voor de winkel open ging op zaterdag 1 maart 2014 al aan het werk.Geert

Wat is Geert het meest bijgebleven in al die jaren? “Ik heb goud gevonden! In een aantal schoenendozen vond ik gouden doopkettingen. Dat moest wel een grote vergissing zijn van de inbrenger. De waarde van de kettingen was hoog maar de emotionele waarde nog veel groter. De klant was te achterhalen door een mobiel telefoonnummer dat in de schoenendozen op een oude factuur stond. Deze was erg blij de kettingen terug te hebben en dit heeft veel publiciteit opgeleverd tot Gerard Ekdom aan toe. Ben er nog trots op!”

Hoe lang Geert hier al werkt? Eigenlijk is het wel grappig, Geert kent namelijk het pand nog van zijn tijd bij PTT Post. Vele kilometers heeft hij al gelopen in dit pand. Van postbezorger tot sorteerder is niet zo vreemd, maar nu sorteert hij andere stukken. Dagelijks komen de vreemdste artikelen door zijn handen en hij heeft vooral de hele kringloop zien groeien. Hij werkt met veel plezier en voelt zich hier gewaardeerd. Zijn persoonlijke ontwikkeling is hierin mee gegroeid. “In de vijf jaar dat ik hier werk, heb ik elke dag nieuwe dingen geleerd. Zo heb ik geleerd problemen op een goede manier bespreekbaar te maken.”
“Ook ben ik blij met de vaste groep van vrijwilligers en heb hier nieuwe vrienden gemaakt. We werken als team steeds beter samen en de onderlinge sfeer is goed!” Wat er ook veranderd is, sommige dingen blijven hetzelfde. Geert’s vermogen om pareltjes te ontdekken had hij vanaf het begin en dat wil hij voor langere tijd blijven doen. Hij ziet nog elke dag bijzondere spullen én mensen!

Gewijzigde openingstijden bij Kringloopplus+

Gewijzigde Openingstijden bij Kringloop+

Vanaf vrijdag 16 oktober zijn onze openingstijden gewijzigd in verband met de aangescherpte Corona maatregelen.
Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 11.00 tot 17.30. Op maandag zijn wij geopend van 13.00 tot 17.30.

Vanaf 16 oktober is het verplicht om een mondkapje te dragen in onze winkel.