Weer volop activiteiten bij Kringloop+

Op de Nationale Kringloopdag 2019 houden wij een speciale fotowedstrijd in de winkel! Je kunt een ludieke foto maken waarbij alles mag. Maak er een verkleedpartij van of doe zo gek mogelijk. Wanneer je deze foto plaatst op Instagram of Facebook onder #kringloopplus maak je kans op een leuke prijs! Geen camera? Geen probleem, dat regelen wij; iedereen kan meedoen.

Oud Speelgoed, boeken en kleding

Natuurlijk hebben wij bijzondere items die iedereen graag wil hebben. Wat dacht je van oud speelgoed, bijzonder Nationale Kringloopdag 2019keramiek en huishoudelijk apparatuur uit de jaren 60. De gezellige boekenmarkt ontbreekt dit jaar ook niet. De boeken op deze markt zijn maar vijftig cent. Ook de kledingmarkt met allerlei kleding voor € 1,- is weer aanwezig. De koffie en thee is gratis en daarnaast zijn er vele andere leuke activiteiten. Kom gezellig de Nationale Kringloopdag 2019 met ons mee vieren!

De Nationale Kringloopdag wordt georganiseerd door de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland). Zij ondersteunt 65 kringloopbedrijven (met gezamenlijk 211 winkels) die zich inzetten voor een circulaire economie en een inclusieve samenleving. Kijk op www.100procentkringloop.nl/nationale-kringloopdag voor deelnemende winkels in de buurt en op de social media kanalen van de deelnemende kringloopwinkels. Kringloop+ is sinds november 2018 een 100%kringloop!winkel.

Categories: Nieuws

2 oktober Nationale Kringloopdag

Zaterdag 2 oktober Nationale Kringloopdag bij Kringloop+.
Van 10.00 tot 17.30 weer genieten van allerlei leuke acties en een lekkere verrassing. Graag tot ziens op 2 oktober!