Weer volop activiteiten bij Kringloop+

Op de Nationale Kringloopdag 2019 houden wij een speciale fotowedstrijd in de winkel! Je kunt een ludieke foto maken waarbij alles mag. Maak er een verkleedpartij van of doe zo gek mogelijk. Wanneer je deze foto plaatst op Instagram of Facebook onder #kringloopplus maak je kans op een leuke prijs! Geen camera? Geen probleem, dat regelen wij; iedereen kan meedoen.

Oud Speelgoed, boeken en kleding

Natuurlijk hebben wij bijzondere items die iedereen graag wil hebben. Wat dacht je van oud speelgoed, bijzonder Nationale Kringloopdag 2019keramiek en huishoudelijk apparatuur uit de jaren 60. De gezellige boekenmarkt ontbreekt dit jaar ook niet. De boeken op deze markt zijn maar vijftig cent. Ook de kledingmarkt met allerlei kleding voor € 1,- is weer aanwezig. De koffie en thee is gratis en daarnaast zijn er vele andere leuke activiteiten. Kom gezellig de Nationale Kringloopdag 2019 met ons mee vieren!

De Nationale Kringloopdag wordt georganiseerd door de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland). Zij ondersteunt 65 kringloopbedrijven (met gezamenlijk 211 winkels) die zich inzetten voor een circulaire economie en een inclusieve samenleving. Kijk op www.100procentkringloop.nl/nationale-kringloopdag voor deelnemende winkels in de buurt en op de social media kanalen van de deelnemende kringloopwinkels. Kringloop+ is sinds november 2018 een 100%kringloop!winkel.

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst