5 t/m 10 oktober Nationale Kringloopweek!

Traditioneel is de 1e zaterdag van oktober de Nationale Kringloopdag. Omdat wij nu te maken hebben met de gevolgen van het Corona-virus, ziet het er dit jaar anders uit. Dit jaar geen Nationale Kringloopdag, maar een Nationale Kringloopweek! Dus de hele week gezelligheid bij Kringloop+!
Als iedereen zich houdt aan de Corona-maatregelen houden we een bezoek aan Kringloop+ veilig voor iedereen.

Wij zorgen voor extra veel spullen in de winkel! Op verschillende plekken in de winkel staan kramen boordevol met verrassende items. Liefhebbers van vintage, antiek, langspeelplaten, kleding en boeken kunnen hun hart ophalen. Alle spullen worden tijdens deze Kringloopweek regelmatig bijgevuld, dus er is keuze genoeg voor iedereen. Alle klanten, inbrengers en mensen waar wij deze week spullen mogen ophalen, ontvangen van ons een leuke verrassing.

Zaterdag 10 oktober

Kringloop+ heeft in 2020 het Goede Doelen Fonds geïntroduceerd.
Voor dit fonds heeft Stichting Kringloop+ 10.000 euro gereserveerd. Op zaterdag 10 oktober zullen wij tijdens de afsluiting van de Nationale Kringloopweek de organisaties die geselecteerd zijn een cheque overhandigen. Het Goede Doelen Fonds van Kringloop+ had dit jaar als thema “bestrijden van eenzaamheid”. Alle organisaties hebben een projectplan ingediend en Kringloop+ weet zeker dat het geld goed terecht gaat komen en zal bijdragen aan het bestrijden van eenzaamheid.

Nationale Kringloopweek

De Nationale Kringloopweek wordt georganiseerd door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Zij ondersteunt 65 kringloopbedrijven die zich inzetten voor een circulaire economie en een inclusieve samenleving. Kijk op www.100procentkringloop.nl/nationale-kringloopdag voor deelnemende winkels in de buurt en op de social media kanalen van de deelnemende kringloopwinkels. Kringloop+ is sinds november 2018 een 100%kringloop!winkel.

Categories: Nieuws

Bijzondere Dagen

Maandag 24 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten.
Dinsdag 25 mei ben je weer van harte welkom!