Kringloop+ maakt van de kringloopdag een Inflatieloze Zaterdag!

Op zaterdag 1 oktober organiseren de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) en alle 100%Kringloopwinkels opnieuw de Nationale Kringloopdag. Maak kennis met de kringloop en zie hoe spullen en mensen een tweede kans krijgen. Kringloop+ heeft een eigen feestelijk programma en roept mensen op meer tweedehands te kopen omdat in andere winkels alles zo duur is geworden.

 

Weg met de inflatie!

Consumentengoederen en -diensten waren in augustus 12,0 procent duurder dan in dezelfde maand een jaar eerder, meldt het CBS. De inflatie is historisch hoog en iedereen merkt dit. De spullen bij Kringloop+ zijn het afgelopen jaar niet duurder geworden, nog sterker, ze halen er nog 12% vanaf tijdens de Nationale Kringloopdag! Weg met die inflatie en bij Kringloop+ maken ze er een feestje van. Laat de kachel thuis maar uit en geniet bij Kringloop+ van gratis warme chocolademelk.

 

Op deze gezellige dag is er nog meer te doen bij Kringloop+. Ze hebben de winkel gevuld met speciale items die iedereen graag wil hebben. Liefhebbers van vintage en antiek kunnen hun hart ophalen. De boekenmarkt is er natuurlijk weer bij, veel unieke, spannende en bijzondere boeken waarbij Kringloop+ elk derde boek gratis meegeeft. Je winteroutfit kun je aanvullen op de kledingmarkt, met veel warme truien en jassen zodat jij er niet koud bij hoeft te zitten.

 

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst