Praktische informatie

Spullen doneren

Wat fijn dat jij denkt aan hergebruik van spullen in plaats van weggooien! Door deze aan ons te doneren help jij onze stichting aan bruikbare spullen waardoor wij de sociale doelstellingen van onze stichting kunnen realiseren. Spullen die je aan ons wilt doneren moeten voor Kringloop+ herbruikbaar zijn. Herbruikbaar betekent voor ons: compleet, functioneel, schoon en niet zwaar beschadigd. Voor vragen kun je ons altijd bellen.

Spullen zelf inbrengen.

praktische informatie

Onze inbreng is open van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Je kunt de auto of fiets vlak bij de deur zetten en onze medewerkers helpen jou graag een handje met uitladen.

 

Spullen laten ophalen.

praktische informatieWij kunnen spullen gratis bij je thuis ophalen. Je kunt hiervoor telefonisch of aan de winkelbalie een afspraak maken. Aan het doneren van spullen zijn wel een paar spelregels verbonden.

 

  • Ophaalafspraken maken wij tussen 09.00 – 17.00 uur.
  • Bij bovenwoningen of flats moet er een toegankelijke lift beschikbaar zijn.
  • In overleg kunnen wij ook een hele inboedel overnemen.
  • Onze chauffeur en bijrijder beslissen welke goederen zij meenemen.

 

 

 

 

 

 

Spullen laten bezorgen

Een mooie aankoop gedaan bij ons, maar geen geschikt vervoer? Kringloop+ brengt de spullen bij je thuis! Aan het bezorgen van spullen zijn een paar spelregels verbonden.

  • Wij rekenen voor het bezorgen van spullen binnen de gemeente Groningen € 15,-. Deze bezorgkosten worden bij aankoop betaald bij de kassa.
  • Wij rekenen voor het bezorgen van spullen buiten de gemeente Groningen € 25,- tot 25 kilometer van de stad Groningen.
  • Bezorgafspraken maken wij tussen 09.00 – 17.00 uur.
  • Wij bezorgen spullen bij de voordeur op de begane grond. Wanneer er een toegankelijke lift aanwezig is, brengen wij spullen ook bij de voordeur op een verdieping.

Bel naar 050 – 305 10 30, kom langs in onze winkel of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

De Kerstafdeling is weer open!

De mooiste kerstafdeling voor tweedehands kerstspullen vind je bij Kringloop+!