Sjors: “Ik geef klanten graag wat extra service”

sjors
“Ik mag graag Kringloopwinkels bezoeken en kwam regelmatig binnen bij Kringloop Plus. Op een dag zag ik het bord met alle vacatures. Daar stonden voor mij leuke vacatures op. Na een leuk en uitgebreid gesprek met de directeur ben ik begonnen als een soort manusje van alles en werk hier met heel veel plezier!”

Aan het woord is Sjors,sinds eind april 2016 druk aan het werk in de winkel. Ik doe eigenlijk van alles. Ik prijs in overleg banken en andere meubeltjes die wij regelmatig binnenkrijgen. Ook vind ik het leuk om het speelgoed uit te zoeken, maar daarnaast kan ik mij ook uitleven om de container met afvalhout te vullen. Het werken aan de kassa vind ik vooral leuk vanwege het contact met de klanten. Ik wil graag bezig blijven en aan het werk blijven en een winkelbedrijf spreekt mij erg aan. Kringloop Plus spreekt mij extra aan omdat ik het een leuke en fijne winkel vind en omdat het in Vinkhuizen is, waar ik zelf ook woon. Lekker dichtbij dus.

Als ik in de winkel loop en klanten zie zoeken, vraag ik altijd of ik hen kan helpen. Op die manier ontstaat altijd wel een leuk gesprek. Ik loop graag mee naar de auto om een meubelstuk in de auto te plaatsen en merk dat klanten dit ook zeer waarderen. Het leuke van Kringloop Plus vind ik dat er regelmatig nieuwe en leuke spulletjes in de winkel komen. Hierdoor hebben mensen uitgebreid de gelegenheid om snuisterijtjes te bekijken. Dat mag ik zelf ook graag doen!

 Doelstelling

Ik vind het elke dag weer een leuke uitdaging om te kijken waar ik mijn tijd en energie het beste aan kan besteden. Dat kan soms opruimen zijn, maar ik zet ook kasten in elkaar of maak tafels schoon. Ook de diversiteit aan mensen, mijn collega’s en de klanten maken dat ik elke dag met plezier in de winkel werk. Ik geef onze klanten graag wat extra service, zodat zij tevreden zijn en hopelijk nog een keer terugkomen. Sjors werkt twee tot drie dagen per week dat in de winkel en stelt zichzelf elke dag een doel. Ik ben erg nieuwsgierig en leergierig en dat helpt mij om dat doel elke dag te halen. Aan het eind van de dag ben ik moe, maar voldaan!

Laats heb ik een mooie hengel gevonden in de winkel en die kan ik goed gebruiken voor mijn hobby!
Ik mag graag vissen en als ik een dag weg ga, neem ik altijd een hengel mee om te kijken of ik nog ergens een visje kan vangen. Als ik dan toch buiten ben, mag ik ook graag foto’s maken van de natuur en kleine zaken in de natuur. Voor mijn andere hobby, muziek luisteren kan ik ook uitstekend terecht bij Kringloop Plus. Van blues, via jazz en country en muziek uit de jaren 60, alle komt bij mij voorbij.

Ik zie een mooie toekomst voor Kringloop Plus ! Wij zullen steeds bekender worden in de wijk Vinkhuizen en onze naamsbekendheid wordt alleen maar groter. Klanten en vrijwilligers zullen ons steeds beter weten te vinden. Ik voel mij zeer betrokken bij Kringloop Plus en samen met het team vrijwilligers wil ik van Kringloop Plus de beste Kringloop winkel van Groningen maken!

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst