Tony: “Mijn persoonlijk welzijn is beter geworden sinds ik bij Kringloop+ werk”

tony
“Mij werd gevraagd of er een vaatwasser in de winkel stond. Op dat moment stond er inderdaad een goeie vaatwasser. Op die manier kon ik mijn familie blij maken. Ook mijn vrienden kan ik op deze manier aan goede spullen helpen”.

Aan het woord is Tony. Hij is sinds februari 2017 de ict- beheerder van Kringloop+. Ik was al een poosje op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vanuit Kringloop+ kwam de vraag naar een iemand die het netwerk wilde gaan beheren. Ik heb een leuk gesprek gehad en kon meteen beginnen. Heel graag want ik wil niet thuis blijven zitten. Ik wil graag bezig zijn!

Respect voor elkaar

Tony had het direct naar zijn zin. Er hangt een hele fijne sfeer bij Kringloop+. Ik vindt het leuk en gezellig en heb fijne collega’s, waarmee ik een “klik” heb. Wij werken allemaal hard, met respect voor elkaars gedrag. Als je een mindere dag hebt, dan respecteren wij dat van elkaar. Deze sfeer is voor mij erg belangrijk. Als de sfeer niet goed is ben ik snel weg. Het feit dat ik hier nu al weer een jaar werk, geeft aan dat het met de sfeer bij Kringloop+ wel goed zit! Sinds ik hier werk is mijn persoonlijk welzijn er stukken beter op geworden.
“Ik onderhoudt het computer netwerk bij kringloop” zo vertelt Tony. Als het netwerk en de Wifi het goed doet, dan geeft mij dat een goed gevoel! Daarnaast test ik PC monitoren. Deze prijs ik en zet ze in de winkel. Ik krijg veel vragen van klanten en vind het leuk om advies te geven over wat voor hen het beste is en hoe iets aangesloten moet worden. Hierbij is het extra handig dat Tony elektricien is!

Ook help ik mee om de auto uit te pakken als dat nodig is. Collega’s kunnen altijd een beroep op mij doen. Zo is er altijd wel wat te doen. Tony bezoekt graag Kringloopwinkels en dan valt hem wel het een en ander op. Wij hebben een mooie schone en nette winkel. Dat is voor mij echt een plus van onze winkel. Daarnaast is er geïnvesteerd in een goed netwerk en hebben wij een eigen vrachtauto. Dat zorgt voor goede reclame en naamsbekendheid.

Space simulator

Tony denkt na over zijn toekomst. Wellicht werk ik hier nog steeds met veel plezier bij kringloop+ over een aantal jaar. Ik zou wel graag van mijn hobby mijn werk willen maken. Het bouwen van computers vind ik geweldig en dat zou ik graag in een computerwinkel willen doen.
Tony’s hobby’s liggen ook op het gebied van de computers. “ik mag graag space simulator op de computer spelen. Daarnaast kijk ik graag naar science fiction series op tv”.
Hoe ziet Tony de toekomst voor Kringloop Plus? Wij zijn een hele mooie en schone winkel. De aanwezige ruimte kunnen we wellicht nog beter benutten zodat wij het als winkel nog beter gaan doen.

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst