Hanneke “Niet lullen maar poetsen”

Hanneke“Als ik op dinsdagmorgen kom werken, trek ik altijd zo snel mogelijk mijn poloshirt van Kringloop+ aan. Ik vind het fijn om met shirt aan in de winkel rond te lopen. Klanten zien dat en ik vind het heerlijk als zij me aanspreken en om advies vragen. Het gevoel van behulpzaam kunnen zijn doet mij erg goed!”

Sinds 2017 maakt Hanneke deel uit van de Kringloop+ familie. Mijn zoon werkte al langer bij Kringloop+ en vertelde enthousiaste verhalen. Op een bepaald moment vroeg hij of ik ook mee wilde gaan werken. Dat vond ik heel goed idee! Nadat ik een gesprek met de directeur had gehad kon ik direct aan de slag. Ik houd van mensen om mij heen en ben graag bezig. Het is nu een echte familieaangelegenheid”, lacht Hanneke “Mijn dochter werkt nu ook bij Kringloop+ en ook mijn zus werkt hier sinds september 2018. Ik kan dus nu ook enthousiast mee praten als het over Kringloop+ gaat!

Hanneke werkt maar liefst 4 ochtenden per week en ook vaak op zaterdag op de afdeling kleingoed. Op deze ochtenden gaat er veel kleingoed door haar vingers. “Elke doos is een verassing en het is elke keer weer spannend wat ik allemaal ga tegenkomen. Naast het prijzen van al dit leuke en bijzondere kleingoed, zet ik dat ook graag in de winkel. Als alles mooi en leuk bij elkaar staat, ben ik best een beetje trots dat ik bijdraag aan het plezierige winkelgevoel van onze klanten.
Wij werken met z’n zessen lekker samen op de afdeling kleingoed en er heerst een gezonde competitie onderling. Eigenlijk mag je zelf je eigen tijd indelen, maar ik vind het leuk om toch nog even een doos extra door te nemen. Ik zeg altijd maar zo niet lullen maar poetsen!

Raad vragen

Het sociale aspect van Kringloop+ is voor Hanneke echt heel belangrijk. Ik ben graag bezig en wordt gelukkig als ik mensen om mee heen heb. Bovendien vragen sommige collega’s mij om raad en ik ben blij als ik dat kan geven. De sfeer tussen alle collega’s is goed en de samenwerking tussen alle afdelingen loopt prima. Ik zeg graag direct wat ik denk of vind en gelukkig kan dat. We kunnen onderling veel lachen met elkaar want iedereen kan tegen een grapje.

Naar onze klanten toe zijn wij altijd vriendelijk en daarnaast is de winkel schoon en wordt netjes ingericht. Ik ben zelf in veel kringloopwinkels geweest en heb het daar ook wel anders gezien!
Hanneke houdt van mensen om haar heen, maar ook van haar kleinkinderen. Zij heeft er maar liefst 7! De jongste is 1,5 en de oudste is 19. Hanneke straalt. “Zij komen allemaal graag bij mij thuis en ik mag graag oppassen. Ik speel graag met ze en lekker kliederen mag bij mij thuis. Als de kids oké zijn, dan ben ik ook oké!
Hoe ziet Hanneke de toekomst? Ik denk dat de omzetten van Kringloop+ nog verder omhoog zullen gaan. Wij kunnen nog steeds groeien en zullen dat ook zeker blijven doen. En als het aan mij ligt, dan zal ik hier zeker nog werken, ik ben nog lang niet klaar hier!

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst