Taken en werkzaamheden
Je gaat aan het werk op de speelgoedafdeling. Daar ga je het speelgoed sorteren, controleren, testen (indien nodig), prijzen en klaarmaken voor de verkoop.

Vaardigheden en kwaliteiten
*Je hebt verstand van speelgoed, waardoor je weet waar klanten vraag naar hebben en je het speelgoed kan prijzen.
*Je bent collegiaal en kan goed samenwerken in een team.
*Je hebt plezier in je werk en straalt dit ook uit naar de klanten.

Interessant of leuk aan deze vacature
Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie. omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

    Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
    Wij nemen contact met je op.

    Fijn dat je weer kan komen winkelen!

     
    Gelukkig mag het weer! Wij hebben de klanten in de winkel gemist. Komt u snel langs? Uiteraard zorgen wij ervoor dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel zijn. Ook is een mondkapje verplicht!