Taken en werkzaamheden

Je houdt de speelgoedafdeling goed gevuld. Daarnaast sorteer en controleer je al het speelgoed. Indien nodig test je het speelgoed. het speelgoed wordt geprijsd en klaargemaakt voor verkoop in de winkel. Daarnaast ga je met klanten in gesprek en geeft advies waar dat gevraagd wordt.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het sorteren en het prijzen van speelgoed. Daarnaast kun je het speelgoed leuk presenteren. Flexibiliteit is bij ons heel belangrijk. In onze winkel is namelijk geen dag hetzelfde. Je moet in staat zijn om met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Naar klanten laat jij zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je werkt in een hecht team met lieve mensen. Er wordt met veel plezier hier gewerkt. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding van maximaal €80 per maand. Verder krijg je 25% korting en alle vrijwilligers kunnen per maand voor €10 kleding uitzoeken.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk verantwoorde organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving!

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wegens het Corona-virus is onze winkel tot nader order gesloten en wij halen geen goederen op.