Taken en werkzaamheden

Je houdt de speelgoedafdeling goed gevuld. Daarnaast sorteer en controleer je al het speelgoed. Indien nodig test je het speelgoed. het speelgoed wordt geprijsd en klaargemaakt voor verkoop in de winkel. Daarnaast ga je met klanten in gesprek en geeft advies waar dat gevraagd wordt.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het sorteren en het prijzen van speelgoed. Daarnaast kun je het speelgoed leuk presenteren. Flexibiliteit is bij ons heel belangrijk. In onze winkel is namelijk geen dag hetzelfde. Je moet in staat zijn om met meerdere dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Naar klanten laat jij zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je draagt bij aan een duurzame samenleving en je werkt in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt je sociale netwerk op. Je kunt je talenten ontwikkelen en je inzet wordt gewaardeerd. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding en korting op aankopen uit onze winkel.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat minder materialen worden verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kringloop+ is weer open vanaf 3 maart.

Wij zijn blij weer klanten te mogen ontvangen op 3 maart vanaf 10.00 uur! Wij zijn er klaar voor en de winkel staat vol met leuke spulletjes. Van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.30 ben je van harte welkom.

Maak je hier snel een winkel afspraak?