Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het welzijn van dieren in het algemeen en apen in het bijzonder. In onze winkel worden lege (inkt) cartridges verzameld.

Wat doet Stichting AAP?

De stichting geeft naast apen ook een veelvoud andere exotische zoogdieren een betere toekomst. Aap helpt dieren in erbarmelijke omstandigheden en maakt ze beter. Daarnaast pleit stichting Aap voor betere wet en regelgeving omtrent dieren welzijn. Het welzijn van dieren wordt nog altijd bedreigt. Exotische dieren hebben geen dierwaardig leven. Dit komt vaak door de mens. voorbeelden hiervan zijn: illegale handel, particulier bezit, exploitatie in entertainment of onderzoek. Aap wil het welzijn van dieren structureel verbeteren. Ze verzorgen de dieren en zorgt er voor dat dieren zich zelf weer kunnen redden in de natuur.Het doel is om de dieren te herplaatsen op een geschikt adres waar de dieren de rest van hun leven een goed leven kunnen leven.

kijk voor meer informatie op: www.aap.nl

Kringloop Plus bestaat vijf jaar!

Zaterdag 2 maart vieren wij dit feest met al onze vrijwilligers en onze klanten!

5 jaar
Op deze dag zijn er vele leuke dingen te beleveren in de winkel.
Er zal een sneltekenaar verrassende tekening komen maken.
De gezellige boeken- en platenmarkt is er ook. Daarnaast hebben we veel kleding voor maar 1 euro. We delen suikerspinnen uit en geven veel korting op leuke artikelen in de winkel.
Komt u met ons mee feesten met een hapje en een drankje?

Zaterdag 2 maart van 10.00 tot 17.30. Wij zien u graag!
lees meer