De Oude Bieb Lewenborg

De Oude Bieb staat bekend als de sociale huiskamer van de wijk Lewenborg in Groningen. Een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is en waar de koffie en de thee altijd klaarstaan. Waar gastvrouwen en -heren je verwelkomen en waar je tot rust kunt komen aan de stamtafel of een praatje kunt maken met de andere bezoekers en de vrijwilligers. En waar je aan de slag kunt met één van de vele activiteiten die in De Oude Bieb dagelijks worden georganiseerd. De Oude Bieb vertrekt uit het huidige pand en zal deze gift goed kunnen gebruiken voor de verhuizing naar haar nieuwe plek! lees hier meer over De Oude Bieb.

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst