Stichting Kringloop+ biedt Immanuel financiële ondersteuning.

Stichting Immanuël streeft naar structurele verandering in de levens van Roemenen, Oekraïners en Kenianen. Roelof Bus en zijn vrouw Klara Bus hebben in 1999 Stichting Immanuël opgezet. Zij hebben altijd het verlangen gehad om mensen te helpen. Roelof en Klara hadden hun huis in Nederland opgezegd en woonden voor een periode in Nairobi (Kenia) en werkten in de sloppenwijk Kibera.
Stichting Immanuel heeft daar een Daycare centrum voor jonge kinderen opgezet. Daardoor kunnen de moeders kunnen werken om te proberen de armoedespiraal te doorbreken. Daarnaast helpen zij een school in de sloppenwijk van ongeveer 300 kinderen die nu dagelijks een warme maaltijd ontvangen. Daarnaast hebben ze de klaslokalen vernieuwd en voor een deel ook de schoolmeubelen en uniformen.

Meer informatie op:www.immanuelhelpt.nl

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst