Kringloop+ doneert wekelijks zo’n zestig dozen kleding aan Stichting Kledingbank de Zeecontainer.

Deze stichting stelt deze kleding weer kosteloos beschikbaar aan mensen met een minimaal inkomen uit de stad Groningen. Mensen die zich bij de Zeecontainer aanmelden kunnen van alles uitzoeken. Het unieke aan de Zeecontainer is dat ze geen beperkingen geven aan de mensen die aangemeld zijn, zij mogen namelijk per bezoek meenemen wat ze nodig hebben! Naast het inzamelen van kleding organiseert de zeecontainer activiteiten voor de mensen die aangesloten zijn. Ze organiseren bijvoorbeeld uitjes voor de kinderen en krijgen hierdoor een dag om nooit te vergeten.

Meer informatie op:www.dezeecontainer.nl

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst