Stichting Maxima is een vrijwilligersorganisatie van 5 kledingbanken in de provincie Groningen. Zij voorzien  inwoners met een laag inkomen van een gratis kledingpakket. Kringloop Plus ondersteunt de stichting in de vorm van het doneren van kleding.

Inzamelen kleding

Kledingbank Maxima  biedt een mix van nieuwe kleding en gebruikte kleding. Deze kleding is van uitstekende kwaliteit. Heeft u modieuze, onbeschadigde en schone kleding? Schenkt u deze kleding aan de kledingbank ? Voor mensen in uw eigen omgeving die minder te besteden hebben? Het gaat om dames- en herenkleding en om kleding van kinderen tot 16 jaar, maar ook schoenen en boeken. Accessoires als zijn ook welkom. Tasjes, kettingen en riemen zijn altijd goed.

Meer dan kleding

Stichting Maxima is een plek zijn waar mensen even tot rust kunnen komen en waar ze anderen kunnen ontmoeten. Er is een koffietafel waar een kopje koffie of thee en limonade wordt geschonken. Kleding is slechts één aspect aan de bestrijding van armoede. Mensen worden ondersteund op weg naar een betere leefsituatie. Maxima organiseert daarom ook andere activiteiten.

Kijk voor meer informatie op: www.kledingbankmaxima.nl

Kringloop Plus bestaat vijf jaar!

Zaterdag 2 maart vieren wij dit feest met al onze vrijwilligers en onze klanten!

5 jaar
Op deze dag zijn er vele leuke dingen te beleveren in de winkel.
Er zal een sneltekenaar verrassende tekening komen maken.
De gezellige boeken- en platenmarkt is er ook. Daarnaast hebben we veel kleding voor maar 1 euro. We delen suikerspinnen uit en geven veel korting op leuke artikelen in de winkel.
Komt u met ons mee feesten met een hapje en een drankje?

Zaterdag 2 maart van 10.00 tot 17.30. Wij zien u graag!
lees meer