Stichting Maxima is een vrijwilligersorganisatie van 5 kledingbanken in de provincie Groningen. Zij voorzien  inwoners met een laag inkomen van een gratis kledingpakket. Kringloop Plus ondersteunt de stichting in de vorm van het doneren van kleding.

Inzamelen kleding

Kledingbank Maxima  biedt een mix van nieuwe kleding en gebruikte kleding. Deze kleding is van uitstekende kwaliteit. Heeft u modieuze, onbeschadigde en schone kleding? Schenkt u deze kleding aan de kledingbank ? Voor mensen in uw eigen omgeving die minder te besteden hebben? Het gaat om dames- en herenkleding en om kleding van kinderen tot 16 jaar, maar ook schoenen en boeken. Accessoires als zijn ook welkom. Tasjes, kettingen en riemen zijn altijd goed.

Meer dan kleding

Stichting Maxima is een plek zijn waar mensen even tot rust kunnen komen en waar ze anderen kunnen ontmoeten. Er is een koffietafel waar een kopje koffie of thee en limonade wordt geschonken. Kleding is slechts één aspect aan de bestrijding van armoede. Mensen worden ondersteund op weg naar een betere leefsituatie. Maxima organiseert daarom ook andere activiteiten.

Kijk voor meer informatie op: www.kledingbankmaxima.nl

Black Friday en Saturday bij Kringloop Plus!

Vrijdag 23 november & Zaterdag 24 november ontvangt u 10% Korting op alle aankopen!

Kom ook kijken op onze Sinterklaasafdeling en bezoek onze gezellige Kerstafdeling!