Stichting Maxima is een vrijwilligersorganisatie van 5 kledingbanken in de provincie Groningen. Zij voorzien  inwoners met een laag inkomen van een gratis kledingpakket. Kringloop+ ondersteunt de stichting in de vorm van het doneren van kleding.

Inzamelen kleding

Kledingbank Maxima  biedt een mix van nieuwe kleding en gebruikte kleding. Deze kleding is van uitstekende kwaliteit. Heeft u modieuze, onbeschadigde en schone kleding? Schenkt u deze kleding aan de kledingbank ? Voor mensen in uw eigen omgeving die minder te besteden hebben? Het gaat om dames- en herenkleding en om kleding van kinderen tot 16 jaar, maar ook schoenen en boeken. Accessoires als zijn ook welkom. Tasjes, kettingen en riemen zijn altijd goed.

Meer dan kleding

Stichting Maxima is een plek zijn waar mensen even tot rust kunnen komen en waar ze anderen kunnen ontmoeten. Er is een koffietafel waar een kopje koffie of thee en limonade wordt geschonken. Kleding is slechts één aspect aan de bestrijding van armoede. Mensen worden ondersteund op weg naar een betere leefsituatie. Maxima organiseert daarom ook andere activiteiten.

Kijk voor meer informatie op: www.kledingbankmaxima.nl

Open / Gesloten dagen in April en Mei

Wij zijn Open in April

Vrijdag 19 april    Goede Vrijdag

Wij zijn Gesloten in April en Mei

Maandag 22 april    2e Paasdag
Zaterdag 27 april     Koningsdag
Donderdag 30 mei   Hemelvaartsdag