Kringloop+ ondersteunt activiteiten die voor en door wijkbewoners van Vinkhuizen worden georganiseerd. Daarom heeft Stichting Roege Boys een cheque van €1000,- euro ontvangen.

Stichting de Roege Boys organiseert activiteiten en evenementen voor buurtbewoners in Vinkhuizen. Een voorbeeld hiervan is het “End Of Summer” festival waar Kringloop+ ook een financiële bijdrage van €1000,- euro voor heeft gegeven. Hulp bestaat bijvoorbeeld uit het opbouwen en afbreken van materialen of het verstrekken van zelfgemaakte speeltoestellen. Ook wordt jaarlijks de spooktocht georganiseerd.

Daarnaast helpt zij professionals uit de wijk door mee te denken over verschillende sociale vraagstukken. Ook knappen zij oude fietsen op en worden de fietsen vervolgens via de professionals uitgedeeld aan mensen die het nodig hebben.

Meer informatie op:www.deroegeboys.nl

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst