Student?

Wil jij je kamer (opnieuw) inrichten? Of wil je deze pimpen?
Dan zit je goed bij Kringloop+! Voor een klein bedrag kun je bij ons van alles vinden om je hele kamer in het nieuw te steken.
student Kom je in de maanden juli, augustus en september dan krijg je als student maar liefst 10% korting op ons gehele assortiment! Neem je wel even je collegekaart mee?

Bakfiets

Je hebt een leuke stoel gekocht, maar je kunt deze niet vervoeren? Geen nood, Kringloop+ stelt een bakfiets beschikbaar! Dat geldt uiteraard alleen als je die stoel of dat bed bij ons koopt. Je kunt deze voor maximaal 2 uur gratis gebruiken om je aankopen direct mee te nemen! Heb je de bakfiets langer nodig? Dan betaal je 5 euro per uur.

Je kunt de bakfiets lenen:
Maandag: 13.00 tot 17.30 student
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00 – 17.30
Zaterdag: 10.00 – 16.30

Vraag bij de kassa naar de voorwaarden.

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst