Taken en werkzaamheden

Is het jou hobby om thuis alles gezellig eruit te laten zien? Wij zoeken jou! Kringloop+ staat bekend om de leuke inrichting en de manier hoe wij spullen presenteren.

Vaardigheden en kwaliteiten

Een stylist zoekt leuke spullen bij elkaar waardoor wij ons mooi etaleren. Alles in de winkel moet schoon en netjes zijn. Hierover krijgen wij zeer vaak complimenten. Naar klanten laat jij zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je werkt in een hecht team met lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. We zijn blij met onze vrijwilligers en daarom hebben wij voor alle vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €80 per maand. Verder krijg je 25% korting en alle vrijwilligers kunnen per maand voor €10 kleding uitzoeken.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk verantwoorde organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Wij hechten grote waarde aan mensen laten meedoen in onze participatiemaatschappij. Meedoen zorgt voor zingeving! Op onze website is meer informatie te vinden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wegens het Corona-virus is onze winkel tot nader order gesloten en wij halen geen goederen op.