Taken en werkzaamheden
Is het jou hobby om het er gezellig uit te laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kringloop+ staat bekend om de leuke inrichting en de manier hoe wij spullen presenteren. Jij gaat er als stylist voor zorgen dat de winkel er netjes en mooi uit ziet.

Vaardigheden en kwaliteiten
*Je zoekt leuke spullen bij elkaar en etaleert deze op een mooie manier in de winkel.
*Je zorgt ervoor dat alles in de winkel schoon en netjes is.
*Je hebt plezier in je werk en straalt dit uit naar de klanten.

Interessant of leuk aan deze vacature
Je komt te werken in een hecht team enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans om je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder materialen wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving.
Lees hier meer over vrijwilliger worden.

    Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
    Wij nemen contact met je op.

    2 oktober Nationale Kringloopdag

    Zaterdag 2 oktober Nationale Kringloopdag bij Kringloop+.
    Van 10.00 tot 17.30 weer genieten van allerlei leuke acties en een lekkere verrassing. Graag tot ziens op 2 oktober!