Taken en werkzaamheden

Je kan op verschillende plekken ingezet worden in de winkel. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden zoals: advies aan klanten, herinrichten van artikelen in de winkel en ondersteuning van kassapersoneel.

Vaardigheden en kwaliteiten

Zelfstandig kunnen werken en inspringen waar nodig. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en collegiaal en kun je samenwerken in een team. Naar klanten toe bied jij service en laat zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je draagt bij aan een duurzame samenleving en je werkt in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt je sociale netwerk op. Je kunt je talenten ontwikkelen en je inzet wordt gewaardeerd. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding en korting op aankopen in onze eigen winkel.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat minder materialen worden verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

    Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
    Wij nemen contact met je op.

    Fijn dat je weer kan komen winkelen!

     
    Gelukkig mag het weer! Wij hebben de klanten in de winkel gemist. Komt u snel langs? Uiteraard zorgen wij ervoor dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel zijn. Ook is een mondkapje verplicht!