Taken en werkzaamheden

Je gaat in de winkel kleingoed aanvullen volgens het schappenplan. Je zorgt voor een goede presentatie hiervan, rekening houdend met kwaliteit, hoeveelheid en waarde. Daarnaast verricht je andere werkzaamheden zoals klanten adviseren en ondersteunen van het kassapersoneel.

Vaardigheden en kwaliteiten

Zelfstandig kunnen werken en in staat zijn om winkelartikelen aantrekkelijk te presenteren. Natuurlijk ben je klantvriendelijk, collegiaal en kun je samenwerken in een team. Naar klanten toe bied jij service

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je draagt bij aan een duurzame samenleving en je werkt in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt je sociale netwerk op. Je kunt je talenten ontwikkelen en je inzet wordt gewaardeerd. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding en korting op aankopen in onze eigen winkel.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat minder materialen worden verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

5 t/m 10 oktober Nationale Kringloopweek bij Kringloop+

Nationale Kringloopweek bij Kringloop+

Maandag 5 t/m zaterdag 10 oktober kunnen liefhebbers van vintage, boeken en platen hun hart ophalen! En een hele week lang, dus genoeg voor iedereen.

Lees meer over de nationale kringloopweek