Kringloop Plus is op zaterdag 3 september aanwezig op de Open Dag van Vinkhuizen in de Veldspaatflat aan de Veldspaatstraat 368 in Groningen. Van 11.00 tot 15.00 ontvangen wij u graag in onze kraam! Net dat ene schaaltje of dat hele speciale glas. En oh ja dat bijzondere kopje? En wat dacht u van dat hele speciale boek? Wij hebben het allemaal! En natuurlijk is er verder ook genoeg te “sneupen”!

Kent u onze winkel al? Aan de Diamantlaan 1 te Vinkhuizen is nog veel meer te zien en veel te beleven. U vindt ons aan de woonboulevard Hoendiep!
Mogen wij u uitnodigen een kopje koffie bij ons te drinken? Kunt u meteen alle mooie spulletjes in onze winkel bekijken!

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst