Openstaande vacatures:

Via onderstaande knoppen kun je direct solliciteren op deze functies. Er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

Chauffeur/BijrijderHoreca medewerkerOntvangst medewerker

Open sollicitatie:

Voor deze functies zijn we op dit moment niet direct opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Mocht je toch willen reageren dan kan dat via onderstaande knoppen. Wij plaatsen je dan in onze kaartenbak voor als er een moment komt dat deze functies weer beschikbaar komen.

Computer medewerkerDecoratie medewerkerWitgoed medewerkerWinkel medewerkerKleding medewerkerSpeelgoed medewerker

 

Vrijwilliger

In een gezellige en ontspannen sfeer wordt er bij ons ondertussen flink aangepakt. Ons team bestaat uit zo’n 60 mensen. Wij werken met veel humor met elkaar samen.’s Morgens komen wij samen in de kantine en beginnen de dag met een kopje koffie. Tijdens de lunch eten we met elkaar in de kantine en wordt gezellig met elkaar gepraat.
In ons winkelbedrijf kun je relevante werkervaring opdoen. Daarnaast leer je ook collega’s uit de hele stad kennen. Wij verwachten van onze vrijwilligers dat zij vriendelijk en respectvol zijn naar de collega’s. Daarnaast ga je vriendelijk en respectvol met klanten in de winkel om. Vrijwillig betekent bij Kringloop Plus echter niet vrijblijvend. Daarom krijgen nieuwe vrijwilligers een proefperiode van een half jaar. Daarna ondertekenen zij een vrijwilligerscontract.

Wat bied Kringloop Plus?

Bij Kringloop Plus geloven we dat ieder mens iets te bieden heeft. In een kennismakingsgesprek kun je vertellen wat je mogelijkheden en wensen zijn. Ga je als vrijwilliger aan het werk, dan krijg je een vrijwilligers vergoeding tot maximaal 80 euro per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op alle aankopen uit de winkel. Ook mag je iedere maand voor een bedrag van 10 euro kleding uitzoeken.

Iedereen kan meedoen

Iedereen heeft talenten en daar zijn wij altijd naar op zoek. Werken bij ons betekent dat je meedoet en je talenten kunt gebruiken. Na aanmelding voeren we een uitgebreid gesprek met je om te kijken hoe jij het beste binnen Kringloop Plus past. Ook jouw mening telt.

Je kunt bij ons werken van maandag t/m zaterdag op verschillende dagdelen. We zijn een hardwerkend team, maar er is zeker ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid.

Participatiebaan

Hebt u een bijstandsuitkering en is betaald werk nu nog niet mogelijk? Met een participatiebaan doet u ondertussen werkervaring op met behoud van uw uitkering. Het doel is dat u daarna op den duur een betaalde baan vindt. Ook Kringloop Plus biedt de mogelijkheid om ondertussen in een participatiebaan aan de slag te gaan. Is dit iets voor u dan horen we dat graag!

De voorwaarden van een participatiebaan

• U krijgt een volledige bijstandsuitkering;
• Bent 27 jaar of ouder;
• Hebt een (gedeeltelijke) arbeidsverplichting;
• Werkt 16 tot 32 uur per week, maximaal 2 jaar lang;
• Doet niet mee in een ander traject om aan werk te komen;
• Werkt in de gemeente Groningen of in de directe omgeving.

De voordelen van een participatiebaan

• Als u een participatiebaan heeft krijgt u naast uw uitkering € 100 premie per maand.
• Dit wordt eens per halfjaar uitbetaald.
• U kunt maximaal € 2400,00 verdienen met een participatiebaan;
• Behoudt uw uitkering;
• Krijgt begeleiding.

Dagbesteding

Dagbesteding is mogelijk bij stichting Kringloop Groningen. De Stichting biedt werkplekken aan mensen die een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Samen zoeken en vinden we binnen ons winkelbedrijf voor iedereen leuke en relevante activiteiten die passen bij de eigen wensen, mogelijkheden en talenten. Behalve werkervaring en dagbesteding levert dit ook contacten en een breder netwerk op. Iedereen die bij Kringloop Groningen werkt telt volwaardig mee in het team. Je kunt bij ons allerhande praktische en sociale vaardigheden leren en oefenen. Als alle partijen positief zijn gaan we een zorgovereenkomst aan. Je krijgt dan een begeleider toegewezen die je ondersteunt. De dagbestedingsplekken binnen Kringloop Groningen worden betaald uit het Persoons Gebonden Budget.

Solliciteren bij Kringloop Plus?

Stuur ons dan een e-mail op sollicitatie@kringloopplus.nl of als je direct wilt solliciteren druk dan op de functie waarop je wilt solliciteren en dan kunt je direct solliciteren.

 

Kringloop Plus bestaat vijf jaar!

Zaterdag 2 maart vieren wij dit feest met al onze vrijwilligers en onze klanten!

5 jaar
Op deze dag zijn er vele leuke dingen te beleveren in de winkel.
Er zal een sneltekenaar verrassende tekening komen maken.
De gezellige boeken- en platenmarkt is er ook. Daarnaast hebben we veel kleding voor maar 1 euro. We delen suikerspinnen uit en geven veel korting op leuke artikelen in de winkel.
Komt u met ons mee feesten met een hapje en een drankje?

Zaterdag 2 maart van 10.00 tot 17.30. Wij zien u graag!
lees meer