Openstaande vacatures:

Als vrijwilliger kun je via onderstaande knoppen direct solliciteren op deze functies. Er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

Ontvangst medewerkerHoreca medewerkerChauffeur/BijrijderKassa medewerker

Open sollicitatie:

Voor de onderstaande functies zijn we op dit moment niet direct op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mocht je toch willen reageren dan kan dat via onderstaande knoppen. Wij plaatsen je in onze kaartenbak voor als er een moment komt dat deze functies weer beschikbaar komen.

Computer medewerkerDecoratie medewerkerWitgoed medewerkerWinkel medewerkerKleding medewerkerSpeelgoed medewerker

 

Vrijwilliger

In een gezellige en ontspannen sfeer wordt er bij ons flink aangepakt. Ons team bestaat uit zo’n 60 mensen. Wij werken hard en met veel humor met elkaar samen. ’s Morgens komen wij bijvoorbeeld samen in de kantine en beginnen de dag met een kopje koffie. Daarna gaat iedereen aan het werk. Tijdens de lunch eten we vervolgens met elkaar in de kantine en wordt gezellig met elkaar gepraat.
In ons winkelbedrijf kun je relevante werkervaring opdoen. Daarnaast leer je ook collega’s uit de hele stad kennen. Wij verwachten van onze vrijwilligers dat zij vriendelijk en respectvol zijn naar de collega’s. Daarnaast ga je vriendelijk en respectvol met klanten in de winkel om. Vrijwilliger zijn bij Kringloop+ is niet vrijblijvend. Daarom krijgen nieuwe vrijwilligers een proefperiode van een half jaar. Daarna ondertekenen zij een vrijwilligerscontract.

Wat bied Kringloop+?

Bij Kringloop+ geloven we dat ieder mens iets te bieden heeft. In een kennismakingsgesprek kun je vertellen wat je mogelijkheden en wensen zijn. Ga je als vrijwilliger aan het werk, dan krijg je een vrijwilligers vergoeding tot maximaal €80,- per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op alle aankopen uit de winkel. Ook mag je iedere maand voor een bedrag van €10,- kleding uitzoeken.

Iedereen kan meedoen

Iedereen heeft talenten en daar zijn wij altijd naar op zoek. Werken bij ons betekent dat je meedoet en je talenten kunt gebruiken. Na aanmelding voeren we een uitgebreid gesprek met je om te kijken hoe jij het beste binnen Kringloop+ past. Ook jouw mening telt.

Je kunt al vrijwilliger bij ons werken van maandag t/m zaterdag op verschillende dagdelen. We werken hard, maar er is zeker ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid.

Participatiebaan

Heeft u een bijstandsuitkering en is betaald werk nu nog niet mogelijk? Met een participatiebaan doet u werkervaring op met behoud van uw uitkering. Het doel is dat u op den duur een betaalde baan vindt. Ook Kringloop+ biedt de mogelijkheid om in een participatiebaan bij ons aan de slag te gaan. Is dit iets voor u dan horen we dat graag!

De voorwaarden van een participatiebaan

• U krijgt een volledige bijstandsuitkering;
• Bent 27 jaar of ouder;
• Hebt een (gedeeltelijke) arbeidsverplichting;
• Werkt 16 tot 32 uur per week, maximaal 2 jaar lang;
• Doet niet mee in een ander traject om aan werk te komen;
• Werkt in de gemeente Groningen of in de directe omgeving.

De voordelen van een participatiebaan

• Naast uw uitkering ontvangt u €100,- premie per maand.
• Dit wordt eens per halfjaar uitbetaald.
• U kunt maximaal €2400,00,- verdienen met een participatiebaan;
• Behoudt uw uitkering;
• Krijgt begeleiding.

Dagbesteding

Dagbesteding is mogelijk bij Stichting Kringloop+. De Stichting biedt werkplekken aan mensen die een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Samen zoeken en vinden we binnen ons winkelbedrijf voor iedereen leuke en relevante activiteiten die passen bij de eigen wensen, mogelijkheden en talenten. Behalve werkervaring en dagbesteding levert dit ook contacten en een breder netwerk op. Iedereen die bij Kringloop+ werkt telt volwaardig mee in het team. Je kunt bij ons allerhande praktische en sociale vaardigheden leren en oefenen. Als alle partijen positief zijn gaan we een zorgovereenkomst aan. Je krijgt dan een begeleider toegewezen die je ondersteunt. De dagbestedingsplekken binnen Kringloop+ worden betaald uit het Persoons Gebonden Budget.

Solliciteren bij Kringloop+?

Stuur ons dan een e-mail op sollicitatie@kringloopplus.nl of als je direct wilt solliciteren druk dan op de functie waarop je wilt solliciteren en dan kunt je direct solliciteren.

 

Zaterdag 5 oktober Nationale Kringloop Dag

Nationale Kringloop Dag bij Kringloop+

Fotowedstrijd met fijne prijzen.
Boekenmarkt, heel veel boeken voor maar 0,50 cent.
Kledingmarkt, leuke kleding voor slecht 1 euro.

Gratis koffie en thee en nog veel meer leuke activiteiten!

Kom gezellig langs op zaterdag 5 oktober!

Lees hier meer over de Nationale Kringloopdag