Openstaande vacatures:

Als vrijwilliger kun je via onderstaande knoppen direct solliciteren op deze functies. Er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

Goederenontvangst medewerkerChauffeur/BijrijderElektra medewerkerWinkel medewerkerKassa medewerkerDecoratie medewerkerKleding medewerkerSpeelgoed medewerker

 

Vrijwilliger

In een gezellige en ontspannen sfeer wordt er bij ons flink aangepakt. Ons team bestaat uit zo’n 60 mensen. Wij werken hard en met veel humor met elkaar samen. ’s Morgens komen wij samen in de kantine en beginnen de dag met een kopje koffie. Daarna gaat iedereen aan het werk. Tijdens de lunch eten we vervolgens met elkaar in de kantine en wordt gezellig met elkaar gepraat.
In ons winkelbedrijf kun je relevante werkervaring opdoen. Daarnaast leer je ook collega’s uit de hele stad kennen. Wij verwachten van onze vrijwilligers dat zij vriendelijk en respectvol zijn naar elkaar. Daarnaast ga je vriendelijk en respectvol met klanten in de winkel om. Vrijwilliger zijn bij Kringloop+ is niet vrijblijvend. Daarom krijg je een vrijwilligerscontract.

Wat biedt Kringloop+?

Bij Kringloop+ geloven we dat ieder mens iets te bieden heeft. In een kennismakingsgesprek kun je daarom vertellen wat je mogelijkheden en wensen zijn. Ga je vervolgens als vrijwilliger aan het werk, dan krijg je een vrijwilligersvergoeding tot maximaal €100,- per maand. Daarnaast krijg je ook 25% korting op alle aankopen uit de winkel. Ook mag je iedere maand voor een bedrag van €10,- kleding uitzoeken.

Iedereen kan meedoen

Iedereen heeft talenten en daar zijn wij altijd naar op zoek. Werken bij ons betekent dat je meedoet en je talenten kunt gebruiken. Na aanmelding voeren we een uitgebreid gesprek met je om te kijken hoe jij het beste binnen Kringloop+ past. Ook jouw mening telt.

Je kunt als vrijwilliger bij ons werken van maandag t/m zaterdag op verschillende dagdelen. We werken hard, maar er is zeker ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid.

Participatiebaan

Heb je een bijstandsuitkering en is betaald werk nu nog niet mogelijk? Met een participatiebaan doe je werkervaring op met behoud van je uitkering. Het doel is dat je op den duur een betaalde baan vindt. Ook Kringloop+ biedt de mogelijkheid om in een participatiebaan bij ons aan de slag te gaan. Is dit iets voor jou dan horen we dat graag!

De voorwaarden van een participatiebaan

• Je krijgt een volledige bijstandsuitkering;
• Bent 27 jaar of ouder;
• Hebt een (gedeeltelijke) arbeidsverplichting;
• Werkt 16 tot 32 uur per week, maximaal 2 jaar lang;
• Doet niet mee in een ander traject om aan werk te komen;
• Werkt in de gemeente Groningen of in de directe omgeving.

De voordelen van een participatiebaan

• Naast je uitkering ontvang je €100,- premie per maand.
• Dit wordt eens per halfjaar uitbetaald.
• Je kunt maximaal €2400,00,- verdienen met een participatiebaan;
• Behoudt je uitkering;
• Krijgt begeleiding.

Dagbesteding

Dagbesteding is mogelijk bij Stichting Kringloop+. De Stichting biedt daarom werkplekken aan mensen die een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Samen zoeken en vinden we binnen ons winkelbedrijf voor iedereen leuke en relevante activiteiten die passen bij de eigen wensen, mogelijkheden en talenten. Behalve werkervaring en dagbesteding levert dit ook contacten en een breder netwerk op. Iedereen die bij Kringloop+ werkt telt volwaardig mee in het team. Je kunt bij ons allerhande praktische en sociale vaardigheden leren en oefenen. Als alle partijen positief zijn gaan we een zorgovereenkomst aan. Je krijgt dan een begeleider toegewezen die je ondersteunt. De dagbestedingsplekken binnen Kringloop+ worden betaald uit het Persoons Gebonden Budget.

Solliciteren bij Kringloop+?

Stuur dan een e-mail naar sollicitatie@kringloopplus.nl. Als je direct wilt solliciteren druk dan op de functie waarop je wilt solliciteren en vul de gevraagde gegevens in.

Inbreng en goederen laten ophalen weer mogelijk bij Kringloop+

Inbreng van goederen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Goederen laten halen is ook mogelijk. Bel ons voor het maken van een afspraak. Telefoon: 050 - 305 10 30.

Videoshoppen bij Kringloop+