Taken en werkzaamheden

In onze werkplaats staan onze gereedschappen die wij nodig hebben voor allerlei technische taken. Maar daarnaast verzamelen wij ook daar de gereedschappen die binnenkomen bij de spullen die de inbrenger heeft gedoneerd. Deze gereedschappen en andere materialen  worden gesorteerd voor de winkel. Ze worden gereinigd, geprijsd en in de winkel gepresenteerd.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je hebt twee rechterhanden en bij voorkeur heb jij enige ervaring met gereedschap. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je vindt het ook leuk om in een team te werken. Je hebt een klantvriendelijke houding.

 

 

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €15 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning van onze werkbegeleider Sjors. Sjors kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om te onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

  Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Help mee!

  Help mee!

  Doneer spullen voor Ukraine

  Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

  U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
  De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst