Kringloop+ is jarig!

Kringloopwinkel Kringloop+ viert op zaterdag 5 maart 2016 haar 2e verjaardag in haar winkel aan de Diamantlaan 1 in Vinkhuizen. Er is die dag van alles te doen in en rond de winkel. Op deze dag ontvangt u bij elke aankoop een verrassing! Kom dus langs, kijk rond in de winkel en vier samen met ons het feest van onze 2e verjaardag!
Kringloop+

Om dit feest kracht bij te zetten, krijgt u bij het inleveren van de onderstaande waardebon ondertussen ook nog eens 5 euro korting bij besteding van 15 euro.

Stichting Kringloop+ is in 2014 van start gegaan met het doel het hergebruik van spullen te stimuleren. Wij willen met name een bijdrage leveren aan de participatiemaatschappij. Wij zijn van mening dat iedereen zijn of haar bijdrage kan leveren in ons winkelbedrijf, iedereen is van harte welkom. Ieder mens verdient dus respect en waardering, die visie is terug te vinden in onze bedrijfsvoering.

Kringloop+ is een sociale en maatschappelijke onderneming en wil in de wijk Vinkhuizen mensen ontmoeten en samenbrengen. Om dit te bereiken biedt Kringloop+ werkervaringsplekken aan voor mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Ook vrijwilligers kunnen bij relevante (werk) ervaring opdoen in een winkelbedrijf. Daarnaast werken bij Kringloop+ mensen in de dagbesteding. Zij krijgen een veilige en prettige plaats aangeboden met deskundige begeleiding. Het is bovendien erg leuk om te werken bij Kringloop+!

Extra aandacht en service

Onze 30 medewerkers zijn trots op de winkel. Het is onze missie om de mooiste en schoonste Kringloopwinkel in de stad Groningen te zijn. Wij werken daar met z’n allen iedere dag heel hard voor. Onze klanten waarderen dit; we krijgen er regelmatig complimenten over. Dat werkt erg motiverend en daardoor doet iedereen extra zijn best om mooie en leuke spullen in de winkel te krijgen en deze op een aantrekkelijke wijze tentoon te stellen. Klanten krijgen bij ons extra aandacht en service. Wij denken mee met de klant en natuurlijk lopen we even mee om iets in de auto te zetten. Beetje dorstig en hongerig geworden? Daarna een kopje koffie en een lekkere tosti’s in de koffiecorner. De Plus is onze naam staat met name voor een mooie winkel met schone spullen en service van vriendelijk personeel.

In onze winkel hebben wij kwaliteitsgoederen, mooie kleding en (gerestylede) meubelen. Klanten zien dat wij goed en zorgvuldig met hun ingebrachte goederen omgaan en gunnen ons daarom hun overgebleven spullen. Als klant van onze winkel draagt u bij aan een duurzame samenleving door gebruikte spullen daarna een tweede leven te gunnen.
Onze grondgedachte luidt: minder=meer. Om dat te bereiken zamelen wij gebruikte spullen in. Deze worden daarna waar nodig gerepareerd, schoongemaakt en geschikt gemaakt voor verkoop in de winkel. Sinds kort beschikken wij over een busje en halen drie dagen per week goederen bij mensen thuis op. En we kunnen uw aankopen ook bezorgen.

Categories: Nieuws

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst