Wijkoverleg Vinkhuizen en Seniorenplatform Vinkhuizen

Het Wijkoverleg Vinkhuizen is de wijkraad van de wijk Vinkhuizen. Zij heeft als doel de belangen van de bewoners van de wijk Vinkhuizen in Groningen te behartigen.

Het seniorenplatform wil graag het netwerk zijn voor de ruim 2000 senioren in de wijk Vinkhuizen. Dit doet zij door het organiseren van bijeenkomsten en het opstellen van contactgroepen.

Beide organisaties zetten zich in voor alle bewoners van de wijk Vinkhuizen en het organiseren van leuke uitstapjes hoort daar ook bij. Dankzij deze gift kunnen senioren een onvergetelijk dagje uit met de bus beleven. Waar naar toe en wanneer, dat blijft nog even een verrassing…
lees hier meer over het Seniorenplatform Vinkhuizen.

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst