Taken en werkzaamheden

Je kan op verschillende plekken ingezet worden in de winkel. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden zoals; advies aan klanten, herinrichten van artikelen in de winkel en ondersteuning van het kassapersoneel.

Vaardigheden en kwaliteiten

Zelfstandig kunnen werken en inspringen waar nodig. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en collegiaal en ook kun je samenwerken in een team. Naar klanten toe bied jij service en laat je zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je draagt bij aan een duurzame samenleving en je werkt in een hecht team met enthousiaste mensen. Je bouwt je sociale netwerk op. Je kunt je talenten ontwikkelen en je inzet wordt gewaardeerd. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding en korting op aankopen in onze eigen winkel.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat minder materialen worden verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Inbreng en goederen laten ophalen weer mogelijk bij Kringloop+

Inbreng van goederen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Goederen laten halen is ook mogelijk. Bel ons voor het maken van een afspraak. Telefoon: 050 - 305 10 30.

Videoshoppen bij Kringloop+