Taken en werkzaamheden
Je wordt op verschillende plekken ingezet in de winkel. Je verricht werkzaamheden, zoals het geven van advies aan klanten, het herinrichten van de winkel en het bieden van ondersteuning aan het kassapersoneel.

Vaardigheden en kwaliteiten
*Je kunt zelfstandig werken en je bent flexibel om bij te springen waar dat nodig is.
*Je bent klantvriendelijk en je ziet waar je klanten mee kunt helpen.
*Je bent collegiaal en kunt goed samenwerken in een team.
*Je hebt plezier in je werk en je straalt dat uit naar de klanten.

Interessant of leuk aan deze vacature
Je komt te werken in een hecht team met enthousiaste mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. Je bouwt een sociaal netwerk op en je krijgt de kans je talenten (verder) te ontwikkelen. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €125 per maand. Daarnaast krijg je 25% korting op artikelen uit de winkel en mag je per maand voor €10 aan kleding uitzoeken. Tijdens je vrijwilligerswerk krijg je ondersteuning vaan een werkcoach. Deze werkcoach kan jou, indien nodig en gewenst, helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling.

Extra informatie
Kringloop+ is een maatschappelijke organisatie, omdat de mensen die bij ons werken voorop staan. Wij zorgen er met z’n allen voor dat goederen hergebruikt kunnen worden, zodat er minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal, dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving.
Lees hier meer over vrijwilliger worden.

    Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
    Wij nemen contact met je op.

    2 oktober Nationale Kringloopdag

    Zaterdag 2 oktober Nationale Kringloopdag bij Kringloop+.
    Van 10.00 tot 17.30 weer genieten van allerlei leuke acties en een lekkere verrassing. Graag tot ziens op 2 oktober!