Taken en werkzaamheden

Je kan op verschillende plekken ingezet worden in de winkel.

Je verricht alle voorkomende werkzaamheden zoals; advies aan klanten, herinrichten van artikelen in de winkel en ondersteuning van kassa personeel.

Vaardigheden en kwaliteiten

Zelfstandig kunnen werken en inspringen waar nodig. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en collegiaal en ook kan je samenwerken in een team. Naar klanten toe bied jij de service en laat jij zien waarom het zo leuk is om bij ons te werken.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Je werkt in een hecht team met lieve mensen. Er wordt hier met veel plezier gewerkt. We zijn blij met onze vrijwilligers en bieden daarom een vrijwilligersvergoeding aan van maximaal €80 per maand. Verder krijg je 25% en alle vrijwilligers kunnen per maand voor €10 kleding uitzoeken.

Aanvullende opmerkingen

Kringloop+ is een maatschappelijk verantwoorde organisatie. We zorgen er met z’n allen voor dat diverse goederen hergebruikt kunnen worden, zodat op die manier minder wordt verspild. Kun jij je vinden in bovenstaand verhaal dan nodigen we je graag uit om onze nieuwe collega te worden. Meedoen zorgt voor zingeving! Op onze website is meer informatie te vinden.

Vul het onderstaande formulier in om bij ons te solliciteren.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wegens het Corona-virus is onze winkel tot nader order gesloten en wij halen geen goederen op.