Winkelen

Welkom in onze winkel op de Diamantlaan 1 in Groningen, neem hier alvast een kijkje in de winkel. Er is voldoende parkeergelegenheid en de bushalte is vlakbij!

Afdelingen bij Kringloop+

Boeken en platen

winkelenOp deze afdeling heb je een ruime keuze aan boeken, platen, tijdschriften, CD’s, videobanden en DVD’s. Of je nu op zoek bent naar een prentenboek, een historische roman of een kookboek; de kans is groot dat je een mooi exemplaar vind in onze ruime collectie. De collectie wisselt voortdurend en daardoor is het altijd de moeite waard om even een kijkje te nemen.  

Kleding

winkelenBen je op zoek naar een mooi jurkje of overhemd voor een speciale gelegenheid? Of toe aan nieuwe schoenen of sportkleding? Op onze kledingafdeling vind je volop mogelijkheden voor nieuwe kleding. Daarnaast bieden wij een mooie selectie baby- en kinderkleding. Maar ook voor accessoires, gordijnen, dekbedden en kussens kun je bij ons komen winkelen. Alle kleding bij Stichting Kringloop+ is schoon en netjes. Wij selecteren, wassen en strijken waar nodig.

Kleingoed

winkelenServies, bestek, potjes, beeldjes en vazen voor in huis kun je vinden op onze kleingoedafdeling. Wij maken het kleingoed schoon en sorteren het overzichtelijk op kleur. Onze stellages worden regelmatig bijgevuld en aangepast zodat er altijd wat nieuws te halen valt. Van antieke schaaltjes tot moderne vazen, wat je ook zoekt: op de kleingoedafdeling is de kans groot dat je het vindt!

Meubels

We hebben een ruim aanbod aan meubels. Op de deze afdeling vind je bijvoorbeeld bedden, nachtkastjes, banken, stoelen, tafels en dressoirs. Voor elke inrichting is hier een mooi meubel te vinden. De meubels zijn netjes en verkeren in goede staat. Het aanbod wisselt regelmatig en daardoor blijft de collectie altijd verrassend.  

Speelgoed

Op deze afdeling vind je een ruime collectie aan houten en plastic speelgoed. Ook vind je hier treintjes, poppen, knuffels, kleurpotloden, Lego en educatief speelgoed. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor bordspellen en puzzels. In ons assortiment is voor alle leeftijden wel iets te vinden.

Witgoed en elektronica

winkelenOp deze afdeling bieden wij een selectie aan tweedehands apparaten. Je kunt denken aan koelkasten, koffiezetapparaten, wasmachines, geluidsinstallaties, lampen en tv’s. De apparatuur wordt getest en schoongemaakt voordat het in de winkel komt. Wij proberen zoveel mogelijk apparaten nieuw leven in te blazen met kleine reparaties. Ben je op zoek naar een specifiek apparaat of onderdeel? Wij adviseren je hier graag over in de winkel.

Doe het zelf

winkelen

Thuis altijd aan het knutselen? Welk project jij ook aan het aanpakken bent, bij de doe het zelf-afdeling ligt er van alles wat je zou kunnen gebruiken. Hang- en sluitwerk, kratjes en bakken, gereedschap, behang en zo meer. Waarom veel geld betalen bij de bouwmarkt als tweedehands zoveel te krijgen is? Ga duurzaam klussen en kom winkelen bij Kringloop+!

Babyspullen

Je kunt gaan winkelen bij die grote babyzaken, maar dat is niet altijd nodig. Tweedehands is er echt zo veel! Ideaal voor opa en oma’s die thuis ook een kinderstoel nodig hebben of in de auto ook graag een stoelverhoger willen, zodat de kleinkinderen zo kunnen instappen. Voor een (extra) kinderzitje voor op de fiets kun je bij ons terecht en ook campingbedjes hebben we altijd wel liggen. Alles nieuw kopen kun jij je kinderen echt niet meer uitleggen tegenwoordig, als we zorgzaam willen omgaan met deze wereld.

Horeca

In verband met corona is de de horeca afdeling momenteel gesloten.

Bijzondere Dagen

Maandag 24 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten.
Dinsdag 25 mei ben je weer van harte welkom!