Locatie:

U vind ons aan de Diamantlaan 1 in Groningen. Hierboven kunt u zien waar dat precies is. U kunt altijd makkelijk parkeren en de bushalte zit vlakbij!

Afdelingen:

Kringloop Groningen heeft zeven afdelingen. De afdelingen zijn: boeken en platen, kleding, kleingoed, meubel, speelgoed, elektrische en witgoed en een horeca afdeling.

Boeken en platen

Boeken en platen, tijdschriften, CD’s, videobanden en DVD’s krijgen wij in overvloed aangeboden.
Onze medewerker boeken selecteert daarna welke exemplaren de moeite waard zijn voor de winkel en bepaalt de prijs.
Van prentenboek tot historische roman en van langspeelplaten tot DVD, alles komt voorbij. Ons ruime aanbod aan boeken is te vinden in de speciaal daarvoor ingerichte boekenhoek.
Nog even een paar boeken voor op vakantie? Of op zoek naar die ene film of plaat? Kom eens kijken op onze boekenafdeling!
De collectie wisselt voortdurend dus er valt altijd wat te ‘sneupen’ voor de liefhebber.

Kleding

Rekken vol 2e hands kleding voor jong en oud. Neem eens rustig de tijd en breidt voor weinig geld de garderobe uit. Een jurkje of overhemd voor een speciale gelegenheid? Misschien vind je bij ons net wat je zoekt. Een riem, sjaaltje of tas erbij? Ook daarvan hebben we ruime voorraad. Ook voor kinderkleding kunt je bij ons terecht.

Alle kleding bij Kringloop Groningen is schoon en netjes. Wij selecteren, reinigen en strijken waar nodig alle binnenkomende kleding zorgvuldig. Op de kledingafdeling houden wij regelmatig speciale acties, waarbij de kleding tijdelijk extra voordelig is. Let op onze aanbiedingen in de winkel. Onze zomercollectie biedt een ruime keuze aan jurkjes, t-shirts en topjes. Ook spijkerbroeken en schoenen hebben wij in allerlei soorten en maten. De zomercollectie wordt gedurende de zomermaanden regelmatig herzien en bijgevuld zodat er altijd voldoende keuze is. Onze wintercollectie biedt volop keuze aan jassen, truien en broeken. Ook winterlaarzen en regenlaarzen hebben wij regelmatig in de winkel staan.

Kleingoed

Kopjes en schoteltje, schaaltjes, bekers, potjes, onderzettertjes, bestek en bordjes. Wij noemen het kleingoed. Deze afdeling is het bekijken meer dan waard! Wij sorteren deze afdeling kleingoed overzichtelijk op kleur en op voorwerp. Langs de stellages lopen roept vaak herinneringen op bij onze klanten. Want “zo’n schaaltje hadden wij vroeger thuis ook” en “die bordjes stonden bij mijn moeder in de pronkkast”. Onze stellages met kopjes (met of zonder schoteltje) en glazen worden regelmatig bijgevuld en aangepast zodat er altijd wat nieuws te halen valt!

Wij maken alle voorwerpen schoon voor ze in de winkel komen en zoeken bijpassende onderdelen bij elkaar. Je kunt zo handige aanvullingen vinden op je eigen serviesgoed en er zijn ook echt mooie dingen te koop om weg te geven. Bijzondere apparaten als snijbonen molen hebben wij ook.

Oude trommeltjes en blikjes, jaren geleden gekocht of bij elkaar gespaard en altijd zuinig bewaard. Nu overbodig en opgeruimd. Bij Kringloop Groningen krijgen deze bijzondere blikken en blikjes een mooie speciale plek in de winkel en hopelijk snel een nieuwe eigenaar die er weer een hele poos van kan genieten. In onze glazen vitrinekast in de winkel staan bijzondere exemplaren. Hier staan ook onze serviezen.
Iedere dag vullen wij het assortiment in de winkel aan met bijzondere, leuke en speciale items. Ook besteden wij regelmatig extra aandacht aan een speciaal onderdeel, bijvoorbeeld serviesgoed, keukengerei of bijzondere bloempotten. Wat te denken van onze peper en zout stelletjes? Daarnaast hebben wij regelmatig een grote verscheidenheid aan waxinelicht houdertjes in alle kleuren en maten. Onder de bijzondere items rekenen wij ook onze koperen en tinnen voorwerpen. Kom ook eens onze petroleumstellen nader bekijken.

Meubels

Kasten, banken, tafels en stoelen. Kringloop Groningen heeft een ruimte en gevarieerde keuze aan meubels. Wij controleren de binnengebrachte meubelen streng en reinigen ze waar nodig. Ook herzien wij de collectie regelmatig zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt! In het kampeerseizoen hebben wij daarnaast ook een grote collectie tuinmeubels. Van stoelen tot aan tafels, wij hebben het allemaal.

In de winkel tref je altijd een grote en verrassende collectie banken aan. Van modern tot klassiek. Van groot tot klein. Een tweezitter of een complete hoekbank, wij hebben het allemaal. Ook stoelen hebben we in soorten, bureaustoelen, eetkamerstoelen en lekkere luie stoelen? Kom eens kijken bij Kringloop Groningen. De kans is groot dat je de nieuwe stoel bij ons gaat vinden. Zo’n eettafel met een glazen plaat. Of een bijzettafeltje voor bij de bank. Ook de nieuwe lectuurbak kun je bij ons vinden. En dat nieuwe bureau moet er nu ook echt eens komen. Kijk meteen even naar de archiefkast die bij het bureau past. Kringloop Groningen heeft voor iedereen volop leuke items in de 

Speelgoed

Speelgoed is er volop aanwezig in Kringloop Groningen. Van houten speelgoed tot aan plastic speelgoed. Volop keuze en ruim voorradig! Wij hebben allerlei soorten treintjes in de winkel. Houten treintjes, maar ook plastic. Ook verkopen wij regelmatig de toebehoren, zoals rails, stoplichtjes en de huisjes voor bij het spoor. Wij hebben een grote collectie poppen in de winkel. Barbiepoppen, maar ook poppen met porseleinen gezichtjes. Poppenkleertjes verkopen wij natuurlijk ook. En wat dacht je van de kinderwagens om alle poppen in te vervoeren? Puzzels, die kun je bij Kringloop Groningen zeker vinden. Wij hebben puzzels van 4 stukjes maar ook van 1000 stukjes of meer! Alle puzzels worden grondig nagekeken en gaan pas na controle de winkel in. Onze collectie wordt regelmatig bijgevuld en aan het seizoen aangepast. In de zomer verkopen wij skates met de bijbehorende helmen en in de winter zijn er regelmatig schaatsen te vinden in de winkel

Witgoed en elektronica

Een tweedehands koelkast of Senseo koffiezetapparaat, ook dat vind je bij Kringloop Groningen!
Koelkasten, drogers, vrieskisten en wasmachines zijn bij ons volop verkrijgbaar. Ook verkopen wij regelmatig kookplaten. Ons personeel test alle binnenkomende elektrische apparaten uitvoerig
voor we ze in de winkel zetten. Regelmatig kunnen zij met een kleine reparatie een
apparaat echt nieuw leven inblazen. En natuurlijk hoort schoonmaken daar ook bij. Ook verkopen wij mooie en bijzondere lampen. Staande lampen en hang lampen.
Op zoek naar die ene specifieke lamp of dat speciale apparaat of onderdeel?
Dan adviseren wij je regelmatig even een kijkje te komen nemen, want de collectie wisselt voortdurend. Het aanbod kan per dag verschillen. Wat vandaag niet voorradig is, kan morgen in overvloed aanwezig zijn. Bij die mooie nieuwe lamp past wellicht ook die leuke nieuwe stoel?

Wij verkopen ook haardrogers, tosti-apparaten en andere huishoudelijke hulpjes.
Van vroeger en van nu. Laat je verrassen door het aanbod!

Horeca

Komt u gerust eens langs om een lekker kopje koffie te drinken bij onze horeca afdeling. Wij serveren ook tosti’s en andere hartigheden. Heeft u bijvoorbeeld meer zin in wat fris dan zit u bij ons ook goed. Elke dag krijgen wij het dagblad die u rustig even tussen het winkelen door bij ons kunt lezen.

Black Friday en Saturday bij Kringloop Plus!

Vrijdag 23 november & Zaterdag 24 november ontvangt u 10% Korting op alle aankopen!

Kom ook kijken op onze Sinterklaasafdeling en bezoek onze gezellige Kerstafdeling!