Onze winkel

Welkom aan de Diamantlaan 1 in Groningen. Er is voldoende parkeergelegenheid en de bushalte is vlakbij!

Onze algemene verkoopvoorwaarden kun je hier lezen.

Afdelingen bij Kringloop+

Boeken en platen

winkelenOp deze afdeling heb je een ruime keuze aan boeken, platen, tijdschriften, CD’s, videobanden en DVD’s. Of je nu op zoek bent naar een prentenboek, een historische roman of een kookboek; de kans is groot dat je een mooi exemplaar vindt in onze ruime collectie. De collectie wisselt voortdurend en daardoor is het altijd de moeite waard om even een kijkje te nemen.  

Kleding

winkelenBen je op zoek naar een mooi jurkje of overhemd voor een speciale gelegenheid? Of toe aan schoenen of sportkleding? Op onze kledingafdeling vind je volop mogelijkheden voor een nieuwe outfit. Daarnaast bieden wij een mooie selectie baby- en kinderkleding. Maar ook voor accessoires, gordijnen, dekbedden en kussens kun je bij ons komen winkelen. Alle kleding is schoon en netjes.

Kleingoed

winkelenServies, bestek, potjes, beeldjes en vazen kun je vinden op onze kleingoedafdeling. Wij maken het kleingoed schoon en sorteren het overzichtelijk op kleur. Onze stellages worden regelmatig bijgevuld en aangepast zodat er altijd wat nieuws te halen valt. Van antieke schaaltjes tot moderne vazen, wat je ook zoekt: op de kleingoedafdeling is de kans groot dat je het vindt!

Meubels

We hebben een ruim aanbod aan meubels. Op de deze afdeling vind je bijvoorbeeld bedden, nachtkastjes, banken, stoelen, tafels en dressoirs. Voor elke inrichting is hier een mooi meubel te vinden. De meubels zijn netjes en verkeren in goede staat. Het aanbod wisselt regelmatig en daardoor blijft de collectie altijd verrassend.  

Speelgoed

Op deze afdeling vind je een ruime collectie aan houten en plastic speelgoed. Ook vind je hier treintjes, poppen, knuffels, kleurpotloden, Lego en educatief speelgoed. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor bordspellen en puzzels. In ons assortiment is voor alle leeftijden wel iets te vinden.

Witgoed en elektronica

winkelenOp deze afdeling vind je verschillende tweedehands apparaten. Je kunt denken aan koelkasten, koffiezetapparaten, wasmachines, geluidsinstallaties, lampen en tv’s. De apparatuur wordt getest en schoongemaakt voordat het in de winkel komt. Wij proberen zoveel mogelijk apparaten nieuw leven in te blazen met kleine reparaties. Ben je op zoek naar een specifiek apparaat of onderdeel? Wij adviseren je hier graag over in de winkel.

Doe het zelf

winkelen

Thuis altijd aan het knutselen? Welk project jij ook aan het aanpakken bent, bij de doe het zelf-afdeling ligt er van alles wat je zou kunnen gebruiken. Zoals, hang- en sluitwerk, kratjes en bakken, gereedschap en behang. Waarom veel geld betalen bij de bouwmarkt als tweedehands zoveel te krijgen is? Ga duurzaam klussen en kom winkelen bij ons!

Babyspullen

Je kunt gaan winkelen bij de grote babyzaken, maar dat is niet altijd nodig. Tweedehands is er echt zo veel verkrijgbaar. Ideaal voor opa’s en oma’s die thuis ook een kinderstoel nodig hebben of in de auto een stoelverhoger willen. Een (extra) kinderzitje voor op de fiets kun je ook bij ons vinden en campingbedjes hebben we altijd wel liggen.

Horeca

Van woensdag tot en met zaterdag kun je in onze koffiehoek terecht voor koffie van verse bonen, thee of fris. Er zijn tosti’s of andere broodjes te koop. Probeer ook de heerlijke caramel/noga cake die gemaakt is door onze buren van Cosis. 

Help mee!

Help mee!

Doneer spullen voor Ukraine

Al vanaf het ontstaan van onze kringloopwinkel zijn wij sponsor van Stichting Immanuël. Dit goede doel werkt ook in #Ukraine via een grote kerk in #Lutsk (nabij #Lviv). Er is een grote stroom #vluchtelingen in Lutsk aangezien het daar nog relatief rustig is. De kerk in Lutsk heeft gevraagd of we kunnen helpen met humanitaire middelen.

U kunt hierbij helpen, wij zamelen spullen in. Klik hier om de volledige lijst in te zien.
De komende dagen staan er bij Kringloop+ (aan de Diamantlaan 1 te Groningen) speciale rolcontainers klaar om spullen voor dit doel in te zamelen. Stichting Immanuël hoopt aan het eind van de week deze spullen al op transport te zetten. Helpt u mee? Klik hier om de lijst