Locatie:

Kom winkelen op de Diamantlaan 1 in Groningen. Parkeren is makkelijk en de bushalte is vlakbij!

Afdelingen:

Stichting Kringloop+ heeft zeven afdelingen.

Boeken en platen

winkelenBoeken en platen, tijdschriften, CD’s, videobanden en DVD’s krijgen wij veel aangeboden. Onze boeken medewerkers selecteren exemplaren voor de winkel en bepalen de prijs.Van prentenboek tot historische roman en van langspeelplaat tot DVD, alles komt voorbij. Ons ruime aanbod is te vinden in de speciaal daarvoor ingerichte boekenhoek. De collectie wisselt voortdurend dus er valt altijd wat te ‘sneupen’ voor de liefhebber.

Kleding

winkelenEen jurkje of overhemd voor een speciale gelegenheid? Misschien vindt u bij ons net wat u zoekt. Accessoires hebben we volop en ook voor kinderkleding kunt u bij ons terecht. Alle kleding bij Stichting Kringloop+ is schoon en netjes. Wij selecteren, reinigen en strijken waar nodig. Op de kledingafdeling houden wij regelmatig speciale acties. Let op onze aanbiedingen in de winkel. Onze zomercollectie biedt een ruime keuze aan jurkjes, t-shirts en topjes. Ook spijkerbroeken en schoenen hebben wij in allerlei soorten en maten. Onze wintercollectie biedt volop keuze aan jassen, truien en broeken. Ook winterlaarzen en regenlaarzen hebben wij regelmatig in de winkel staan.

Kleingoed

Kopjes en schoteltje, schaaltjes, bekers, potjes, onderzettertjes, bestek en bordjes. Dit noemen wij het kleingoed. Wij sorteren deze afdeling kleingoed overzichtelijk op kleur en op voorwerp. Langs de stellages lopen roept vaak herinneringen op. Want “zo’n schaaltje hadden wij vroeger thuis ook” en “die bordjes stonden bij mijn moeder in de pronkkast”. Onze stellages worden regelmatig bijgevuld en aangepast zodat er altijd wat nieuws te halen valt. Wij maken alle voorwerpen schoon voor ze in de winkel komen en zoeken bijpassende onderdelen bij elkaar.
In onze glazen vitrinekast staan onze serviezen. Ook besteden wij regelmatig extra aandacht aan een speciaal onderdeel, bijvoorbeeld serviesgoed, keukengerei of bijzondere bloempotten. 

Meubels

Wij controleren de binnengebrachte meubelen streng en reinigen ze waar nodig. Ook herzien wij de collectie regelmatig zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt! In het kampeerseizoen hebben wij ook een grote collectie tuinmeubels. In de winkel treft u altijd een grote en verrassende collectie banken en stoelen aan. Van modern tot klassiek. De kans is groot dat u de nieuwe meubels bij ons gaat vinden. Kringloop+ heeft voor iedereen volop leuke items in de winkel staan. 

Speelgoed

Speelgoed is er volop aanwezig in Kringloop+. Van houten tot aan plastic speelgoed. Wij hebben allerlei soorten treintjes in de winkel. Ook hebben wij de toebehoren voor bij het spoor. Daarnaast is er een grote collectie barbiepoppen en poppen met porseleinen gezichtjes. Poppenkleertjes verkopen wij natuurlijk ook. Puzzels, die kunt u bij Kringloop+ zeker vinden. Wij hebben puzzels van 4 maar ook van 1000 stukjes of meer! Onze collectie wordt regelmatig bijgevuld en aan het seizoen aangepast. In de zomer verkopen wij skates met de bijbehorende helmen en in de winter zijn er regelmatig schaatsen te vinden in de winkel.

Witgoed en elektronica

Een tweedehands koelkast of Senseo koffiezetapparaat, ook dat vindt u bij Kringloop+! Drogers, vrieskisten en wasmachines zijn bij ons volop verkrijgbaar. Ook verkopen wij regelmatig kookplaten. Ons personeel test alle elektrische apparaten uitvoerig voor ze in de winkel staan. Regelmatig kunnen zij met een kleine reparatie een apparaat nieuw leven inblazen. En natuurlijk hoort schoonmaken daar ook bij. Op zoek naar die ene specifieke lamp of dat speciale apparaat of onderdeel? Dan adviseren wij u regelmatig even te komen winkelen, want de collectie kan per dag verschillen. Laat u verrassen door het aanbod!

Horeca

Kom gerust eens langs om tijdens het winkelen een lekker kopje koffie te drinken bij onze horeca afdeling. Wij serveren ook tosti’s en andere hartige hapjes. Voor frisdrank zit u bij ons ook goed. Elke dag krijgen wij het Dagblad van het Noorden die u rustig even tussen het winkelen door bij ons kunt lezen.

Inbreng en goederen laten ophalen weer mogelijk bij Kringloop+

Inbreng van goederen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Goederen laten halen is ook mogelijk. Bel ons voor het maken van een afspraak. Telefoon: 050 - 305 10 30.

Videoshoppen bij Kringloop+